Új fesztivál született a Kelet-balatoni kistérségben

balaton.vehir.hu 2018. 06. 16. 19:00

Királyszentistván, 2018. június 16., szombat - A Séd-parti településen tartják az első Tócsi Fesztivált, amelynek a Leader kultúrpark ad otthont. A zenés programok vasárnap hajnalig tartanak, így most sem késő elindulni.

 

Az idei évben első alkalommal került megrendezésre Királyszentistván hagyományteremtő rendezvénye a Tócsi Fesztivál  - tájékoztatta hírportálunkat Kőszegi Ilona polgármester. Majd hozzátette: a már délelőtt induló eseményen a tócsi mellett minden kedves látogató megtalálta az ízlésének megfelelő étel-, és italkülönlegességeket, a nap folyamán pedig változatos programok szórakoztatják a vendégeket. -Az ötlet közös volt a képviselő testületben, hogy olyan gasztronómiai és zenei fesztivált hozzunk létre amilyen még nincs a környéken. Minket is meglepett, hogy a kora délutánig milyen sokan keresték fel a rendezvényt, erre álmunkban sem gondoltunk- fogalmazott.

Kőszegi Ilona

Szabó Máté a rendezvény főszervezője elmondta, hogy a fesztiválra minden korosztályt szeretettel várunk: délelőtt gyermekprogramok voltak, délután zenés és táncos produkciók, az estéhez közeledve a színpadon koncertek, majd DJ fellépők gondoskodnak a jó hangulatról egészen hajnalig.

További esti programok:

20.00 órától a SOUNDCHECK zenekar élő nagykoncertjére kerül sor a színpadon.
21.00 órától a füves területen „A tündérek útján, a táltosok nyomán” címmel REGENYE CSABA csillagászati előadása. Derült idő esetén az elhangzottakat csillagászati távcsővel is meg lehet tekinteni.
22.00 órától hajnalig tartó Tócsi Fesztivál After Party négy DJ fellépésével: 
MATTHEW LENNER I RMT I SH4RKY I VALENTINE COBLER

A rendezvény ingyenesen látogatható! 

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!