Impresszum

Főszerkesztő: Beke G. László
Szerkesztőség címe: 8193 Sóly, Kossuth Lajos u. 62.
Email: balaton@vehir.hu
Mobil: 06-20-9460-362
Az oldalt működteti: Balaton Riviéra Média Kft.
8193 Sóly Kossuth L. u. 62.
Szerkeszti: a szerkesztőbizottság

Kapcsolat - média ajánlat kérése: balaton@vehir.hu
Telefon: 06-20-9460-362
8193 Sóly, Kossuth Lajos u. 62.

Minden, a www.balaton.vvehir.hu oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Balaton Riviéra Média Kft. szellemi tulajdonát képezi.

Ezen tartalmak tekintetében a Balaton Riviéra Média Kft. fenntart minden további feldolgozással és/vagy terjesztéssel kapcsolatos jogot. A Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése.

Az www.balaton.vehir.hu-hoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Olvasóink saját tartalom (cikk, kép, videó), illetve hozzászólás a www.balaton.vehir.hu-ra történő feltöltésekor/elküldésekor a felhasználói feltételek elfogadásával, egyúttal a tartalommal kapcsolatos minden további jogukról lemondanak, és azok tulajdonjogát átengedik a Balaton Riviéra Média Kft.-nek. A Balaton Riviéra Média Kft.. fenntartja magának a jogot, hogy a törvényileg és/vagy erkölcsileg megkérdőjelezhető tartalmakat eltávolítsa.

Partnereink

Veszprém Megyei Önkormányzat