Ónos eső nehezíti a közlekedést Veszprém megyében, több baleset is történt

balaton.vehir.hu Forrás: MTI 2020. 12. 27. 16:57

Veszprém, 2020. december 27., vasárnap (MTI) - Több baleset is történt Veszprém megyében vasárnap délután, a megyeszékhely térségében ónos eső nehezíti a közlekedést.

 Csizmadiáné Kucsera Katalin, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-nek elmondta: a 8-as főúton Márkó térségében egy autó szalagkorlátnak ütközött, Hajmáskérnél négy gépkocsi ütközött össze, Veszprém és Várpalota között pedig több helyen árokba csúsztak járművek.

    A 77-es úton Tótvázsonynál szintén árokba csúszott egy autó, a 710-es úton pedig Balatonkenese térségében ütközött két gépkocsi, az egyik felborult - mondta a szóvivő.
    Veszprém térségében ónos eső nehezíti a közlekedést - közölte Pécsi Norbert, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője az MTI érdeklődésére. Hozzátette: az ajkai és a veszprémi mérnökség járművei folyamatosan dolgoznak a térségben.
    Pécsi Norbert tájékoztatása szerint további négy megyében - Fejér, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megyében - havazás miatt végez síkosságmentesítést a közútkezelő.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!