Szabálytalankodók Veszprém megyében - videóval

balaton.vehir.hu Forrás: police.hu 2020. 10. 14. 11:42

A rendőrök folyamatosan ellenőriznek a megye útjain. A cél a szabálysértők kiszűrése - írja a police-hu

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a közlekedési balesetek jelentős részében nagy szerepet játszik az előírt közlekedési szabályok megszegése, ezért a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a balesetek megelőzése érdekében folyamatosan ellenőrzik az illetékességi területükön lévő utak forgalmát. A rendőrök fedélzeti kamerákkal felszerelt autókkal is végzik az ellenőrzést, 2020. október első két hetében négy jogsértést rögzített a szolgálati gépkocsi fedélzeti kamerája.

A 71-es számú főúton, Csopakon egy autós az előzés szabályait szegte meg, Monostorapátiban egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi pedig nem viselt bukósisakot, valamint egy gyermeket is szabálytanul szállított a járművén. Badacsonytomajon két személygépkocsiról készült felvétel, amikor a piros jelzés ellenére hajtottak át a vasúti átjárón. A rendőrök valamennyi járművezetőt megállították, és intézkedtek velük szemben.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a továbbiakban is folytatja az ehhez hasonló jellegű ellenőrzéseket.

A balesetek megelőzése érdekében kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva vezetnek!

…hogy mindenki hazaérjen!

 Forrás: police.hu

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!