Február 8-án újra Megyebál

Balatonfüred lesz a díszvendég

balaton.vehir.hu Forrás: vpmegye.hu Fotó: vpmegye.hu 2020. 01. 24. 10:15

Balatonfüred lesz a 2020. évi Megyebál díszvendége. Örömmel és büszkeséggel jönnek a rangos társadalmi eseményre és mutatják meg a település kincseit, értékeit- fogalmazott a program sajtótájékoztatóján a tóparti város polgármestere.

 

Bóka István elmondta: filmvetítéssel, kiállítással és bormustrával is készülnek a megyebálra, az esten fellép majd a város fúvószenekara és a Füred Dixieland Band valamint Kéri Kitty és Figula János zenés-verses összeállítását is láthatják a bál vendégei február 8-án a Megyeháza Szent István termében.
Nemes célként a báli tombolabevételből a balatonfüredi óvodák alapítványainak támogatását tűzték ki a szervezők.
Polgárdy Imre a megyei közgyűlés elnöke emlékeztetett: 2015-ben élesztették fel a megyebálok hagyományát, a társadalmi eseményt 5. éve a megyei napilappal közösen szervezik meg. A megyebállal nemcsak hagyományt teremtettek és őriznek, hanem tovább építik, erősítik a megye közösségét.
A Napló társadalmi szerepvállalásának fontos részét képezi, hogy részt vegyen hasonló programok szervezésében, jótékonysági akciókban, hiszen egy szerkesztőség nemcsak újságot ír, hanem kultúrát is terjeszt- hangsúlyozta a Napló főszerkesztője. Néző László elmondta azt is: a megyebálra a megyei napilap pápai, ajkai, tapolcai és veszprémi ügyfélszolgálati irodáiban lehet regisztrálni, jegyeket vásárolni. A jótékonysági céllal zajló tombolasorsolásra a szervezők várják cégek és magánszemélyek tárgyi felajánlásait.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!