2021. Tulipánszüret Kőröshegyen - Tervezzetek velünk!

balaton.vehir.hu 2021. 02. 27. 08:01

Várunk Benneteket a Balaton déli partjára, ahol erre az alkalomra megnyitjuk Levenduás Ajándékboltunkat és remélhetőleg virágos kertünket is, ahol saját kezűleg, szabadtéren, biztonságos keretek között szedhetitek le a legszebb tulipánokat - Olvasható a rendezvény hivatalos közösségi oldalán.

 

2021. Ápr. 8., 9:00 – ápr. 18., 17:00 UTC+02 (Kőröshegyi Levendulás, Dózsa György út 28.)

A tavalyi összefogásnak köszönhetően idén áprilisban körülbelül 258.000 (!) tulipán bont szirmot Kőröshegyen! Bár a helyzet még mindig bizonytalan, de mi reménnyel várjuk a tavaszt; ha a körülmények engedik, várunk Benneteket a Balaton déli partjára tulipánt szedni! Ráadásul a tarsolyunkban van az online virágrendelést is!
Bízzatok a jövőben, írjátok be a naptárakba az időpontot, jelezzetek vissza itt a hivatalos eseményünkre, ne maradjatok le!

NYIT A BOLT! Nyitva tart majd a helyszínen található Levendulás ajándékboltunk, ahol saját készítésű termékeinket; lekvárokat, szörpöket, olajakat és palántákat is árulunk.

A hatályos jogszabályok szerint vagyunk látogathatók, mint más boltok, kertészetek!
Szabadtéri gazdaságunkban minden feltételt biztosított a lehető legbiztonságosabb vásárláshoz: maszk; kézfertőtlenítő, kézmosópont; hatalmas nyitott terület, ahol gyerekjáték a távolságtartás! Szerintünk igazán biztonságos alternatíva bármelyik zsúfolt bevásárlóközponthoz, élelmiszerüzlethez képest!

Pontos információt - a jelen helyzetre való tekintettel - csak az eseményhez közeledve tudunk adni, mégis arra kérünk Benneteket: TERVEZZETEK VELÜNK!
Bízzatok a jövőben, írjátok be a naptárakba az időpontot, jelezzetek vissza itt a hivatalos eseményünkre, hogy mindig első kézből, hiteles forrásból értesüljetek a legfrissebb információkról!

Pontos információ később, alább a *terveink* olvashatóak!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!