Sikeres az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyermekek megsegítéséért indított kampánya

balaton.vehir.hu Forrás: MTI 2020. 06. 02. 14:57

Budapest, 2020. június 2., kedd (MTI) - Sikeres az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyermekek megsegítéséért meghirdetett Felhőtlen gyermekkor kampánya - mondta a kampányt saját figyelemfelkeltő akcióval segítő Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete kedden az M1 aktuális csatornán.

 A szeptemberben leköszönő diplomata hozzátette: mivel az őszre halasztott Ultrabalatonon már nem tud részt venni, szervezett egy akciót, amellyel adománygyűjtésre buzdít. Ismert közéleti személyekből álló futóláncot indított, akikkel gyermeknapig teljesítették a Balaton-körnek megfelelő 220 kilométert.

    A nagykövet a felkért futók között említette Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkárt és Bogdán Ádám válogatott labdarúgót.     Az elmúlt két hónapban a koronavírus miatt nagyon sokan kerültek nehéz helyzetbe, ezért is kiemelten fontos most a rászorulók segítése - hangsúlyozta Iain Lindsay.
    Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója a műsorban arra hívta fel a figyelmet, hogy a www.segelyszervezet.hu oldalon még mindig lehet támogatni a rászoruló gyermekek ügyét.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!