Rendkívüli hírek - kérdések, válaszok a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben

balaton.vehir.hu Forrás: Magyar Vitorlás Szövetség 2020. 03. 26. 20:32

Teljesen felborította a sportéletben az idei forgatókönyveket az egész világon, így Magyarországon is terjedő koronavírus-járvány. A vészhelyzet vitorlássportot érintő legfontosabb kérdéseit és az arra adandó válaszokat gyűjtötte egy csokorba a szövetség titkársága - tájékoztat a Magyar Vitorlás Szövetség.

 A Magyar Vitorlás Szövetség (MVSz) elnöksége a járványhelyzet miatt elhalasztotta az idei vitorlásszezon kezdetét, egyúttal készített egy összefoglalót, amelyben a legaktuálisabb, legfontosabb - vitorlázást érintő kérdésekre ad választ. Például arra, hogy lehet-e kedvtelési céllal vitorlázni, megtarthatóak-e az edzések, ki lehet-e váltani a versenyengedélyeket, mi lesz az idei Kékszalaggal.

A letölthető dokumentum (pdf) folyamatosan bővül az MVSz-nek feltett kérdésekre adott válaszokkal, valamint akkor is, ha új információhoz jut a szövetség vezetése. A hunsail.hu-n pedig mindig a legfrissebb verzió lesz elérhető, olvasható.

A csatolt dokumentum legutolsó frissítése 2020. március 25. 

Ha a vitorlázást érintő további kérdése lenne, kérjük, azt küldje el a hunsail@hunsail.hu e-mailre, az MVSz pedig igyekszik a legrövidebb időn belül válaszolni.

Csatolt fájlok:

Forrás: hunsail.hu

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!