Tizenhét országból érkeznek előadók a Babel Sound fesztiválra

balaton.vehir.hu Forrás: MTI 2018. 06. 19. 16:30

Tizenhét országból érkeznek fellépők az idei Babel Sound világzenei fesztiválra, amelyet július 16. és 22. között nyolcadik alkalommal rendeznek meg Balatonbogláron.

 Balaton partján Bulgária, Ausztria, Spanyolország, Törökország, Szenegál, Guinea, Argentína, Szerbia, India, Izland, Ukrajna, Chile, Marokkó, Olaszország, Görögország, Albánia és Hollandia zenészei szórakoztatják a közönséget a hazai színtér képviselői mellett - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott tájékoztató anyagában. Kitértek rá, a magyar előadók között lesz a Meszecsinka, a Holddalanap, a Chalaban és a DzsinnKalaDzsi is.

    Megjegyezték, az ingyenes fesztivál minden napja gyermekeknek szóló zenés és meseelőadásokkal kezdődik. A közönség ezután tematikus kultúrsátrakban, interaktív programokon keresztül ismerheti meg a résztvevő országok kultúráját, szokásait, öltözetét, táncait. Olaszország, India, Indonézia, Spanyolország, Törökország, Perzsia, Portugália és Marokkó külön sátrat kap, ahol táncoktatások, táncházak, tésztagyúrás, maszkkészítés és számos más, érdekes program várja a látogatókat.
    A fesztiválról bővebb információk a www.babelsound oldalon olvashatók.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!