Nem csak a Balatonra, 2016-os fürdőruha trendek

balaton.vehir.hu Forrás: Vajda Alexandra 2016. 04. 03. 21:54

Ahogy minden évben, úgy idén is igyekeztek megújulni a tervezők, és nekünk úgy tűnik, hogy ezúttal a bikini alsó részére koncentráltak. Hölgy olvasóink Vajda Alexandra stylist összeállítását ismerhetik meg.

Az elmúlt években „falatnyi„ bugyikat, úgy döntöttek óriásira cserélik.Egyedi vonalvezetés, kacér megoldások, szó legjobb értelmében vett feltűnő darabok uralják a fürdőruhadivatot. Míg a klasszikus formák pántokkal, fodrokkal, rojtokkal megbolondítva tértek vissza a kifutóra, új irányzatot is teret hódítottak a piacon: a retró, az úgynevezett print mintázat, a mell alatt elvágott felsőrész, azaz a crop top.
Újra trendinek számítanak a hatalmas minták, legyenek azok zöldségek vagy gyümölcsök, virágok, vagy geometriai alakzatok. Igazából idén nyáron bármit felvehetsz.

1. Klasszikus matrózcsíkos, rafinált minta pedig optikailag is karcsúsítja a csípőt.

 

2. Készülnek olyan fürdőruhák is, amik a bugyi derékrésze, már-már egybe is lehetne felsővel.
Itt fontos, hogy milyen testalkatra veszi fel egy hölgy, mert ha alacsony, akkor összenyomja, viszont aki magas annak fantasztikusan áll majd ez szett.

 

3. 1980-as évek, amikor hódítottak az egybe fürdőruhák, a nők imádták. Egyszerű volt és jól kihasználható. Emellett láncokkal, izgalmas kivágásokkal teszik még érdekesebbé ezeket a fürdőruhákat.

 

4. A kicsit teltebb idomú hölgyeknek egyértelműen kedvez majd ez a fazon.

 

5. A keresztpántok idén is hódítanak a strandon, akár más felsőrésszel, ami lehet akár fodros is, az alsó nem feltétlen kell, hogy egyezzen. Trükkös felsőrészek, színekben, akár más textúrákban is.
Kisrácsok izgalmassá teszik a „hatalmasra nőtt” bugyikat.

 

Amit még ajánlok a hölgyeknek, kiegészítők ékszerek, nyakláncok, bokaláncok, kalapok és egy igazán jó napszemüveget. Legyünk idén is nagyon sexiek és dögösek a strandon! Tanácsolja Vajda Alexandra.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!