Lezárt akta: elhagyta a baleset helyszínét a férfi

balaton.vehir.hu Forrás: Szekeres Kornél c. r. őrgy. iskolai bűnmegelőzési tanácsadó Balatonfüredi Rendőrkapitányság 2020. 04. 02. 09:39

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a veszprémi lakosnak az ügyében, aki ellen cserbenhagyás miatt folyt nyomozás.

Az eljárás adatai alapján egy veszprémi férfi közlekedett BMW típusú autójával Balatonfüreden, a Horváth Mihály utcában 2019. augusztus 4-én 14 óra 55 perc körül. Haladása során sebességét nem megfelelően választotta meg, és egy kereszteződésben összeütközött egy másik, kanyarodó autóval. A baleset során személyi sérülés nem történt, mindkét járműben anyagi kár keletkezett. Az ütközést követően a BMW 37 éves sofőrje az autóját hátrahagyva távozott a helyszínről anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy történt-e személyi sérülés az eset kapcsán. Őt később a rendőrök Veszprémben igazoltatták. Ellene cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt nyomozás.

 

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat megküldte az ügyészségnek.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!