Próbafelvételi Balatonfüreden

balaton.vehir.hu Forrás: Szekeres Kornél c. r. őrgy. 2020. 01. 16. 10:09

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság toborzócsoportja várja a helyi Szent Benedek Középiskola és Kollégium rendőri pálya iránt érdeklődő diákjait.

A közelgő rendészeti szakgimnáziumi felvételi előtt, 2020. január 23-án 14:00 órától várja a Balatonfüredi Rendőrkapitányság azon tanulókat, akik érdeklődnek a rendőri hivatás iránt, illetve felvételi előtt még egyszer szeretnék tesztelni képességeiket.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat sporttisztjének irányítása mellett lehetősége lesz a tanulóknak a fizikai felvételi követelmények végrehajtására, így minden résztvevő számot kap fizikai felkészültségéről.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság toborzócsoportja által összeállított műveltségi teszt kitöltésével pedig elméleti felkészültségüket tesztelhetik a fiatalok.

A diákok kapcsán reményeink szerint sikerül felkeltenünk azt a belső motivációt, mely eredményeként sikeres felvételi vizsgát tesznek majd heteken belül egy rendészeti szakgimnáziumban, és néhányukat évek múlva kollégaként üdvözölhetjük majd, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság állományában.

 

Balatonfüred, 2020. január 15.

                                                                      Szekeres Kornél c.r.őrgy.

                                                                iskolai bűnmegelőzési tanácsadó

                                                                Balatonfüredi Rendőrkapitányság

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!