Kék Karaván Balatonfüreden

balaton.vehir.hu Forrás: Szabó Zoltán bűn- és balesetmegelőzési előadó Balatonfüredi Rendőrkapitányság 2019. 07. 12. 14:44

Bűn- és baleset-megelőzési programot tartottak a balatonfüredi rendőrök a társszervek közreműködésével a város kempingjében.

 A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai és a társzervek képviselői 2019. július 11-én délután a Kék karaván elnevezésű prevenciós programmal várták a hazai és külföldi turistákat a helyi kempingben. Az érdeklődők különböző bűn- és baleset-megelőzési tájékoztatók közül választhattak és megtekinthették a szolgálati gépjárműveket is. A gyermekek körében népszerű volt a pedálos gokart.

A rendőrök felhívták az állampolgárok figyelmét többek között arra, hogy a strandokon az úgynevezett törölköző széf helyett az értékmegőrzőkben helyezzék el irataikat, mobiltelefonjaikat és egyéb értékeiket.

A gyalogos- és kerékpáros közlekedés szabályaihoz kapcsolódóan KRESZ tesztet tölthettek ki a vállalkozó kedvű gyerekek és felnőttek. A program során a kerékpárral érkezőknek lehetőségük volt a kétkerekűiket az országos BikeSafe rendszerben regisztráltatni, mely a rendőrségi kitelepülések alkalmával mindig ingyenes.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!