Kontrát Károly: A játék a legszebb kommunikáció az emberek között

balaton.vehir.hu 2019. 10. 08. 12:31

Balatonalmádi, 2019. október 08., kedd – Ünnepélyes keretek között letették az új sportkomplexum alapkövét a Balaton-parti városban.

 

Keszey János polgármester kiemelte, hogy kormány támogatásával, Kontrát Károly közbenjárásával 681 millió forintos állami támogatás mellet, 163 millió forint TAO és 152 millió forint önkormányzati támogatás mellet valósul meg a sportkomplexum.

Kiss Viktor tervező elmondta, hogy az idei évben a hatalmas földmunkát szeretnék elvégezni és az öltöző rész szerkezet készre készítését, a befejezést pedig a jövő év hasonló időszakára tervezik. Majd részletesen ismertette a projekt tartalmát.

Ács Attila a Balatonalmádi Sport Egyesület (BSE) elnöke elmondta, hogy nagy nap ez a mai a BSE életében, hiszen a három éves álom válik valóra a mai alapkő letételével. A jövő évben elkészülő komplexumot több, mint kétszáz sportoló veheti majd birtokba.

Kontrát Károly, a háttérben Kiss Viktor (b.) és Fülöp Tamás a kivitelező cég vezetője

Kontrát Károly a térség országgyűlési képviselője kiemelte, hogy a mai alapkőletétel ékes példája a kormány, az országgyűlési képviselő az önkormányzat és a sportot szeretők összefogásának. Külön kiemelte Keszey János polgármester érdemeit a projekt megvalósításában. Majd hozzátette, hogy a játék a legszebb kommunikáció az emberek között, különösen majd itt az új sportkomplexum átadását követően.

Kontrát Károly, Kiss Viktor, Keszey János, "Sünike" (BSE), Fülöp Tamás és Ács Attila

Hírportálunk korábbi tudósítása ITT olvasható!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!