Csopak: Közétkeztetés - Polgármesteri utasítás

balaton.vehir.hu Forrás: csopak.hu 2020. 03. 15. 09:07

Tájékoztatom Önöket, hogy a tegnapi polgármesteri utasítással összefüggésben a közétkeztetés átszervezésére is sor került. A közétkeztetést hétfőtől nem állítjuk le, de a kiadott étlap hatályát veszti!

 Idős étkezőink kivétel nélkül kiszállítással fogják az ételt megkapni, függetlenül attól, hogy kértek-e kiszállítást vagy nem.

Az éthordókat nem visszük be a házba, kérem szíveskedjenek biztosítani az étel átadás-átvételének lehetőségét a kapuban vagy az épület bejáratában!
Felhívjuk figyelmüket az ételhordók fokozott fertőtlenítésére és tisztántartására!

Iskolásaink esetében a hétfői ebédet 11.00 óra és 13.00 óra között a konyha melletti étteremben (Csopak Üdülőfalu és Kemping – Sport u. 9.) lehet átvenni.
Nyomatékosan kérjük az iskolás gyerekek szüleit, hogy a hétfői napon (2020. március 16.) 16.00 óráig jelezzék a további étkezési igényüket az Általános Iskola titkárságán, mert a továbbiakban csak így tudjuk számukra biztosítani az ebédet!

- A csopaki Óvoda hétfőtől bezár! Aki hétfőn még nem tudja megoldani a gyermeke elhelyezését, számára gyerekfelügyeletet tudunk biztosítani, kizárólag ezen a napon.
Óvodás gyermekeinknél a hétfői ebédet - akik nem az óvodában tartózkodnak - 11.00 óra 13.00 óra között szintén a konyha melletti étteremben (Csopak Üdülőfalu és Kemping – Sport u. 9.) lehet átvenni.

Aki továbbra is szeretné igényelni az ebédet az 2020. március 16-án (hétfőn) 16.00 óráig jelezze személyesen vagy telefonon az óvodában. Keddtől az ebéd kizárólag a konyhán (Csopak Üdülőfalu és Kemping – Sport u. 9.) vehető át.
      
Óvodás, iskolás étkezőink esetében az ételt egyszer használatos dobozban adjuk ki.

A rendkívüli helyzetben az étel érzékeny gyerekek ebédjének szállítását Veszprémből humánerőforrás hiány miatt nem tudjuk elvégezni. Kérjük a szülőket, hogy étel szállítását szíveskedjenek megoldani. Megértésüket köszönjük.

A vendégétkeztetést igénybe vevők esetében is az étel átvételének helye – kivétel nélkül – a csopaki Üdülőfalu és Kemping (Csopak Sport u. 9.) területén lévő konyhánk éttermében lehetséges.

Kérem a vírus terjedésének megelőzése érdekében, a rendkívüli helyzetben segítsék idős embertársaikat, nagyszüleiket, szüleiket a bevásárlásban, a mindennapi gyógyszereik beszerzésében. Ne hagyjuk magukra az időseket! Amennyiben segítségre szorulnak, jelezzék a Polgármesteri Hivatal Titkárságán. ( 06 87 799-100)

Tisztelt csopakiak!

Ez egy új feladat mindenki számára, de hiszek közösségünkben, a csopaki emberekben, abban, hogy együtt képesek vagyunk kezelni ezt a nehéz helyzetet is.
Kérek mindenkit, fokozott figyelemmel óvja önmaga és embertársai egészségét.

Köszönöm megértésüket!
           
Csopak, 2020. március 14.                          

Ambrus Tibor
polgármester

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!