Csodálatos mindenki karácsonya Csopakon

balaton.vehir.hu 2019. 12. 20. 18:38

Csopak, 2019. december 20., péntek - Péntek este tartották a Balaton-parti település hagyományos mindenki karácsonyát a Csonka toronynál. A rendezvényt rengetegen keresték fel.

 

A Csonkatorony az ünnepek alatt önmagában is turisztikai látványossággá nőtte ki magát, hiszen legalább ötvenezer égő világítja be a környéket, nagyon sokan állnak meg fotózni, szelfiket készíteni.

Pénteken este is rengetegen érkeztek a hagyományos rendezvényre, egyes becslések szerint legalább 400-500 főt mozgatott meg a mindenki karácsonya. Elsőként az óvodások majd az általános iskolások karácsonyi dalcsokrai csendültek fel, amelyet a közönség hatalmassal tapssal jutalmazott.

A korábbi évek hagyományait követve, idén is a helyi civil szervezetek a legkülönbözőbb házi süteményeket, finom falatkákat kínálták. Az illatos forraltbor és tea sem hiányzott, Gál Tamás mesterszakács különleges velős-piritós kenyérrel készült. 

A nem mindennapi helyszínen legközelebb december 31-én, óévbúcsúztató retro dicsoval várják az érdeklődőket este 10 órától. Éjfélkor az elmaradhatatlan tűzijátékkal.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!