Csurig csopaki strand - Az idei főszezon legmelegebb napja

balaton.vehir.hu 2019. 08. 12. 14:14

Csopak, 2019. augusztus 12., hétfő - Már hétfőn egy órára megtelt az ötcsillagos strand, csak úgy, mint az elmúlt két napban - nyilatkozta hírportálunknak Béndek Edit strandgondnok.

 

Fotó: csopak strand webkamera - 2019. augusztus 12. 14.00 óra

A strandgondnok azt is elmondta, hogy az idei főszezonban a látogatók 70 százaléka magyar, a külföldiek, elsősorban a lengyelek, szlovákok és németek körében is népszerű a strand.  Az idei évben új jelenség, hogy az elégedett strandolók elkérik a vásárlók könyvét -amit eddig főleg a panaszok beírására használtak- és gratulálnak a strand színvonalához, elismerő mondatokkal köszönik meg a folyamatos fejlesztést és színvonalat. 

- Sokan azért jönnek, hogy kipróbálják, összehasonlítsák strandunkat a többi balatonival és nem utulsósorban azért, mert a Kék Hullám Zászló Strandminősítés 2019- minősítés során a legtöbb pontszámot elért strand idén a Csopak Községi Strand lett, mely a Balaton Turizmus Szövetség különdíját kapta - Válaszolta Béndek Edit hírportálunk azon kérdésére, hogy miért egyre népszerűbb a csopaki strand.

Még korai lenne értékelni az idei szezont, de ha a jelenlegi jó idő, így a strand kihasználtsága is folyamatos lesz, akkor jó eséllyel megdől a 2017-es rekord, amely minden idők legjobb bevétele volt, ami az idei szezon végén talán azt is túlszárnyalja. 

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!