Szépkorúak köszöntése

balaton.vehir.hu 2018. 10. 03. 17:47

Csopak, 2018. október 03., szerda – Közel száz szépkorút köszöntettek Csopakon a Művelődési Ház színháztermében, akik betöltötték 75. évüket az idősek világnapja alkalmából.

A megjelenteket Herczeg Judit tanító köszöntötte, aki elmondta, hogy a településen közel 270 olyan szépkorú él, akik betöltötték a 75. évüket. Köszönetet mondott azoknak, akik elfogadták a meghívást. Arról is beszélt, hogy a tegnapi napon a polgármester és a nyugdíjas klub vezetősége személyesen felkereste a település legidősebb férfi polgárát, Joan Ferencet, aki hamarosan betölti a 97. életévét és Steinhausz Bélánét, akik ma nem tudnak jelen lenni a rendezvényen– fogalmazott.

Herczeg Judit

Steinhausz Gergő 8. osztályos diák Az idősek tisztelete című, gyönyörű verset osztotta meg a hallgatósággal.

Steinhausz Gergő

Ambrus Tibor

Ambrus Tibor polgármester ünnepi beszédében kiemelte, hogy: Ez az ünnep szép és méltó alkalom arra, hogy mi fiatalabbak nagy tisztelettel leüljünk önök mellé, hogy köszöntsük, ünnepeljünk, hogy számot vessünk önmagunkkal. Számot vessünk azzal, hogy megtesszük-e ezt hétköznapjainkban is, hogy megadjuk-e önöknek a mindennapokban a tiszteletet és szeretetet, azt a figyelmet és törődést, amelyre méltók és amelyet megérdemelnek. Bízom benne, hogy önök érzékelik, hogy fontosak számunkra. Önkormányzatunk és magam is mindent megteszünk azért, hogy Csopakon jó legyen idősnek lenni, és az adódó nehézségeket könnyebb legyen elviselni – zárta gondolatait.

Szeredy Krisztina

Ezt követően örökzöld operett dallamokkal lepte meg a közönséget Szeredy Krisztina operaénekes és Szeles József színművész. A fergeteges előadást követően kellemes vacsorával kínálták az ünnepelteket.

Steinhausz Béláné és Jáger Ferenc korábbi köszöntése otthonukban

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!