Látványos gálával zárult a testvérvárosi találkozó Csopakon

balaton.vehir.hu 2018. 08. 25. 21:23

Csopak, 2018. augusztus 25., szombat - Látványos gálával zárult az öt napos testvérvárosi találkozó Csopakon, szombaton este az Üdülőfalu és Kemping színháztermében.

Ambrus Tibor polgármester

Ambrus Tibor polgármester köszönetet mondott a résztvevőknek, akik kísérőkkel együtt mintegy 120-an érkeztek három országból. Az öt nap alatt számos kulturális és gasztronómiai kalandozás mellett kirándulások és egyéb programok színesítették a találkozót. 

A testvértelepülések fellépői a lengyelországi, Mislenicéről, az erdélyországi Szovátáról és a bulgáriai Kavarna településekről érkeztek. A gálát megelőzően átadták a pénteki barátságos foci és vízibicikli verseny kupáit. Első helyen a lengyelek, második helyen az erdélyiek, harmadik helyen a bolgárok, a házigazdák a negyedik helyen végeztek.

A színpadra először a szovátai táncosok léptek fel. A Csopak Táncegyüttes többször kápráztatta el táncával a közönséget. A bolgárok látványos karte és kick box bemutatóját követően lépett színpadra kórusuk. Majd a lengyel küldöttség énekkarának műsorát követően a tehetséges lengyel bírkozók bemutatóját láthatták az érdeklődők. Az est során a jó hangulatról a Frisson zenekar gondoskodott. A jövő héten szerdától a csopaki küldöttség látogat a bulgáriai Kavarna testvértelepülésre.

Szovátai néptáncosok

Csopak Táncegyüttes

A bolgár sportolók és fellépők

A lengyel kórus és sportolók

Hírportálunk képgalériája ITT tekinthető meg!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!