V. Pannon Pálinka Napok Csopakon - A Balkán Fanatik koncerten már alig lehetett mozdulni

balaton.vehir.hu 2018. 07. 05. 23:47

Csopak, 2018. július 5., csütörtök – A párlat és pálinka eredményhirdetéssel vette kezdetét az V. Pannon Pálinka Napok háromnapos programsorozat, amely koncertekkel fűszerezett gasztrotalálkozó.

 

 -Idén már 136 minta érkezett mintegy 35 nevezőtől az ország különböző részeiről tájékoztatta hírportálunkat Csalló Jenő főszervező. Azt is elmondta, hogy a beküldött minták nagyjából fele-fele arányban képviselték a párlat és a pálinkák arányát. Összesen 46 bronz, 55 ezüst és 18 arany minősítés született. Champion-díjban azok részesülhettek, akik legalább kettő arany minősítést vehettek át. Továbbá kiosztásra kerül 6 különdíj is: A legjobb bérfőzető, a legjobb bérfőzde, a legeredményesebb kereskedelmi főzde, a NAV-különdíj, Csopak Község Önkormányzat különdíja és a Művelt Alkoholisták Társasága kategóriákban.

Előtérben Béli Géza, hátsó sor: Dégi Zoltán (b.), Ambrus Tibor és Csalló Jenő

Ebben az évben először adták át a Pálinka Kollégium által alapított Fortissimus Piritus díjat, amelyet Béli Géza alapító, a Nemzeti Pálinka Tanács tagja adott át a Zimek Pálinka Manufaktúra képviselőjének.

A NAV különdíját Dégi Zoltán, a NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója adta át.

Rocker Zsoltti

A ceremóniát követően Rocker Zsoltti stand-up-ja követte. Nem kevés mosolyt csalva a nézősereg arcára ütős poénjaival, a tőle megszokott stílusban. Fellépését hatalmas tapssal köszönte meg a közönség.

Majd a budapesti Szivárvány táncszínház kápráztatta el fellépésükkel a közönséget.

A Balkán Fanatik esti koncertjére már csurig megtelt a Fürdő utcai parkolóban felállított színpad előtti terület és környéke. Egy fantasztikus koncert hangulatát szinte lehetetlen leírni, a közönség az ismert dalokat együtt énekelte az együttessel. Végigtáncolva, tapsolva, csápolva, mosolyogva a csodálatos júliusi éjszakán.

Balkán Fanatik (Hírportálunk képgalériája ITT tekinhető meg!)

Nem csak a nemes itókák megkóstolásáért érdemes ellátogatni Csopakra, hanem azért is, mert finom ételek közül is válogathatunk és az árusok portékáiból válogathatunk és Pazar zenei programkínálattal várják az érdeklődőket!

Idén a rendezvény díszvendége Hajdúnánás városa. Külön standon mutatkozik be a településre jellemző gasztronómiai bemutatóval és nem utolsó sorba a helyi népművészeti alkotók munkáit mutatja be.

További programok

Júlis 6., péntek:

19.00 Borverseny eredményhirdetés

19.30 Fourtissimo Zenekar

21.00 Füred Dixiland Band

22.30 Lenthár Balázs gitárkoncerje

Július 7., szombat:

18.30 Belau Együttes

20.00 The Beat Bulls

22.00 Grunting Pigs Duo

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!