Kerámia szívecskével és pezsgővel várták a hölgyeket Csopakon

balaton.vehir.hu 2018. 03. 07. 20:45

A nőnap alkalmából köszöntötték a hölgyeket, mondtak köszönetet a Balaton-parti településen szerda este az iskola sportcsarnokában.

Ambrus Tibor polgármester a település nevében köszöntötte a hölgyeket. Jómagam a türelmet, a segítő készséget, a kedvességet, a megértést és támogatást szeretném a hölgyeknek megköszönni – fogalmazott.

Majd folytatta: amellett, hogy társaink az életben, emellett még sokkal többet tesznek értünk. Testükben hordják és nevelik gyermekeinket, megteremtik az otthont és gondoskodnak annak melegéről, ápolnak és vígasztalnak, támogatnak, és ha kell óvó kritikával illetnek bennünket. Szintén köszönetet mondott a polgármester a közintézményekben, a civil szervezetekben, a családokban és az élet egyébterületén dolgozó-alkotó hölgyeknek.

-Kívánom önöknek kedves hölgyeim, hogy ne csak ezen a napon lássák meg a férfi társaim az őket körülvevő nők csodálatos lényét, mutassák ki köszönetüket mindazért, amit a nőktől kaptak és kapnak, hanem tegyék emlékezetessé egy szeretet-ajándékkal, egy hála-szóval egy hosszú öleléssel – zárta gondolatait Ambrus Tibor.

Az est hátralevő részében Gájer Bálint énekes népszerű dallamokkal szórakoztatta a hölgyeket.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!