Balaton: Ünnepi fogadás Csopakon (Képgalériával)

balaton.vehir.hu 2014. 08. 15. 23:56

Pénteken este a Csopaki Üdülőfalu és Kemping parkjában tartották a Balaton-parti település hagyományos ünnepségét, amelynek keretében adták át az önkormányzati kitüntetéseket és elismeréseket.

-Szeretettel köszöntök mindenkit a mai ünnepi fogadáson, amelyet minden évben a Csopaki Napok kezdetekor tartunk, és azok kapnak meghívást, akik tette valamit azért vagy szeretnének tenni azért, hogy Csopak tovább fejlődjön, továbbra is egy élhető és szerethető község legyen. Az ünnephez közeledve István király üzenete minden évben megszólal augusztus 20-án: „Tegyétek erőssé Magyarországot, tegyétek erőssé a magyar nemzetet”. Én ehhez polgármesterként annyit tennék hozzá, továbbra is legyen bennünk bátorság, bölcsesség és összefogás és tegyük erőssé Csopakot – Fogalmazott Ambrus Tibor polgármester.

 

Képgaléria: ITT tekinthető meg

Csopak Községért Emléklap kitüntetésben részesült: Ecsedi Ildikó és Szántiné Váradi Zsuzsa óvónők, Hideghéty Csaba, a Csopak-Paloznak Horgászegyesület titkára. Csopak Községért Érdemérem kitüntetésben részesült: Dobos Tamásné Piroska önkormányzati dolgozó, Szalai Tünde körzeti ápoló és dr. Szántód Anita jegyző. 2014-ben, Csopak Község Díszpolgárává választották dr. Eőry Ajándok orvost, természetgyógyászt, biológust, matematikust, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat orvosát, a hajléktalanok és szenvedélybetegek gyógyítóját. A neves orvos távollétében fia Eöry Álmos vette át a megtisztelő címet.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!