Balatonalmádi: Rendkívüli közlemény

balaton.vehir.hu Forrás: balatonalmadi.hu 2020. 03. 11. 11:37

A koronavírus terjedésére, valamint az Európa-szerte egyre kritikusabbá váló járványügyi helyzetre tekintettel Balatonalmádi Város Önkormányzata idén NEM TARTJA MEG a március 15-i ünnephez tartozó megemlékező műsorát.

 

Ahhoz, hogy Magyarországon elkerüljük azt, amit az olaszoknál és másutt is tapasztalunk, rendkívül fontos a felelős magatartás és a vírus terjedésének lehetőség szerinti megakadályozása, de legalábbis fékezése. Ezért városvezetőként arra kértem a Hivatal munkatársait és az intézményvezetőket, hogy a helyzet rendeződéséig ne tartsanak tömeges jelenléttel járó rendezvényeket. Számomra a Balatonalmádi emberek egészsége és biztonsága a legfontosabb szempont.

Természetesen a ’48-as forradalom és szabadságharc tiszteletére az Önkormányzat koszorúját március 15-én, 11 órakor elhelyezzük a Petőfi-szobornál, kérjük, hogy akinek hasonló szándéka van, hozza el a megemlékezés virágait, koszorúit aznap.

Megértésüket köszönöm!
Bízunk benne, hogy hazánkat és Balatonalmádit a lehető legkisebb mértékben fogja a koronavírus járvány érinteni.

Kérjük Önök is tegyenek meg mindent a megelőzés érdekében. Kerüljék a tömegrendezvényeket, napjában többször mossanak kezet kézfertőtlenítővel, lázas betegen ne menjenek emberek közé, hanem telefonon haladéktalanul értesítsék orvosukat.

dr. Kepli Lajos
polgármester
Balatonalmádi Város Önkormányzata

Forrás: www.facebook.com/

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!