Nekiszaladunk az ősznek!

balaton.vehir.hu Forrás: balatonalmadi.hu 2019. 09. 12. 17:26

A „Megfőzzük Almádit” Egyesület ősszel már kétszer is összeült azóta, hogy augusztus 31-én hivatalosan is befejeződött a balatoni szezon. A tagok kissé fáradtan elemezték a nyár eredményeit, és elkezdték az őszi programok előkészítését.

 A munka ugyanis igazából most kezdődik. A nyári szezon eddig is működött, lehet, hogy idén még egy kicsit jobban is sikerült. De a Megfőzzük Almádit nem azért jött létre, hogy a nyári szezon sikeresebb legyen. A célok ennél sokkal összetettebbek.

Ahogy a tagok az egyesület megalakulásakor leírták: Hiszünk a minőségi vendéglátásban, a jó, és – ha megoldható – helyi alapanyagokban, a főzési technológiák betartásában, a 4 évszakos Balatonban, a legszebb vízpartban a világon, a minőségi kultúrában, a közösségben és az összetartásban.
– Az első évünk az útkereséssel telt és telik el – mondta Tornyos Balázs, elnök. – A tagoknak komoly szemléletváltozáson kellett átesniük. Egy vendéglátóhely egyszerű, kemény szabályok alapján működik. Jó ételt kell adni, jó technológiával elkészítve. A vendégeknek élményeket kell adnunk, cserébe miénk a dicsőség, és a tisztes megélhetés. Az egyesületi munka nagyon más. Közös célokért, a városért dolgozunk. Amit el akarunk érni: egy jó és elégedett vendégkör jöjjön Almádiba, akik mindenfelé elviszik a város jó hírét.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!