"Almádi ízei" projekt

balaton.vehir.hu 2019. 03. 27. 17:08

Április 1-22-ig lehet szavazni Balatonalmádiban a MOL töltőállomásain a Balatonalmádi Turisztikai Egyesület „Almádi ízei” programjára. A tét félmillió forint, melyet a nyertes szervezet vihet haza.

 A MOL Alapítvány a helyi civil szervezetek, kezdeményezések támogatására összesen 20 millió forintos kerettel hozta létre 2018 őszén a MOL Helyi Érték Programot. A második fordulóba jutott projektek között közönségszavazás dönti el, kik nyerik el a félmillió forintos támogatást.

 

Április 1 - 22. között országszerte 40 körzetben, körzetenként két vagy három civil szervezetre lehet szavazni a kijelölt MOL töltőállomásokon.

 

A Balatonalmádi Turisztikai Egyesület is várja a szavazatokat alábbi projektjére:

„ A városban élő, vagy a városhoz kötődő termelők által készített termékeket szeretnénk kínálni, Almádi ízei címkével ellátva, melynek egy karakteres, kifejezetten Almádira jellemző ízvilágot tervezünk kialakítani. Lekvárt, teát, fűszerkeveréket, szörpöt, pálinkát és bort is szeretnénk kínálni az ide érkező vendégeknek és turistáknak.”

 

A szavazatokat Balatonalmádiban kijelölt MOL töltőállomásain lehet leadni. A pályázó szervezet nevével ellátott kupont le kell tépni a szórólapról, és azt az üzletben található

„A Te szavazatod is számít! Helyi Érték Program” feliratú gyűjtőurnákba kell bedobni.

A végső eredményhirdetésre legkésőbb május 3-ig kerül sor.

 

Köszönjük a támogatását és a szavazatát!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!