Eplény: folyamatosan hóágyúznak, nyitás holnap 10 órakor!

balaton.vehir.hu 2014. 12. 27. 15:01

Tegnap este óta dübörögnek a hóágyúk a Nordica Síarénában, eddig 3 800 köbméter hó készült. Folytatjuk az ágyúzást így ez az érték holnap reggelre várhatóan 10 000 köbméterre nő. Ez átlagosan 30 cm vastag tömörített hótakarót jelent az 1-es pályán.

A holnap reggeli nyitás 10 órára módosul annak érdekében, hogy a nyitás előtt még meg tudjuk ratrakolni a pályát. Holnap este nyolc óráig tartunk nyitva a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonóval, az 1-es csákányossal és a T1 felvonóval. Síelhető lesz az 1-es sípálya teljes hosszban, a T1-es tanpálya és valószínűleg az 1/b pályánk is.

Nyitva lesz a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár is a hegytetőn.

Ma délután hóágyús bemutatóval várjuk az érdeklődőket, akit komolyabban érdekel a hógyártás az részt vehet egy szakmai idegenvezetésen is. A Kemencés Büfénk már a délutáni hóágyús bemutató alatt is nyitva tart.

Aki a téli szünetben síjegyet vált a Nordica Síarénába, az a jegypénztárban kap egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány felhasználható a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.

További részletek a www.siarena.hu oldalon.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!