Magyarország legnagyobb villanyautós találkozója lett a keszthelyi

balaton.vehir.hu Forrás: villanyautok.hu 2020. 09. 29. 19:11

Az idén már 3. alkalommal rendezték meg Keszthelyen a Villanyautósok Baráti Találkozóját. Az eseményt hatalmas érdeklődés kísérte, több mint 170 autó regisztrált előzetesen, bár jó tucatnyi villanyautós jelezte, hogy mégsem tud eljönni egyéb elfoglaltság miatt, így összesen 157 autót és több mint 400 főt vártak a szervezők - írja Szűcs Gábor a villanyautok.hu oldalon

 Sokan már a pénteki napon megérkeztek a környező településekre vagy Keszthelyre az előre lefoglalt szállásukra, hogy a találkozó mindhárom helyszínére időben és kipihenten tudjanak megjelenni és a teljes napot kellemes társaságban tölthessék. 

Természetesen nem tudta mindenki a teljes napot rászánni az eseményre, így a 150-nél is több autó egyik helyszínen sem tudott együtt lenni, már csak technikai okok miatt sem, ugyanis a balatonszentgyörgyi Gulya csárdánál a kora reggel szemerkélő eső ellenére a parkolót teljes terjedelmében betöltötte a több mint 90 autó. A találkozón a korábbi tapasztalatokkal ellentétben magasan felülreprezentáltak voltak a tisztán elektromos autók, konnektoros hibrid autóval kevesen érkeztek.

További részletek, videó, fotók a villanyautok.hu oldalon!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!