Idén is elhagyott Mikulás meglepetések lephetik el az országot

balaton.vehir.hu Forrás: vehir.hu 2019. 11. 27. 11:36

A felhívás alapján december 6-án pályaudvarokon, buszmegállókban, boltok előtt és padokon is találkozhatunk a rejtélyes csomagokkal és csatlakozva az akcióhoz mi is szebbé tehetjük valakinek a napját egy-egy "elhagyott ajándékkal".

 2019-ben is elindul a nagy népszerűségnek örvendő "Hagyj el egy mikuláscsomagot!" akció. Az esemény lényege, hogy Szent Miklós napján hagyjunk el egy kis ajándékot, mikuláscsomagot, könyvet, játékot a város forgalmas pontjain, ahol megtalálhatják: egy parkban a padon, buszon vagy vonaton, orvosi váróban, vagy a hivatali folyosó ablakpárkányán, az oviban, a suliban, a bolt mellett, a játszótéren.

A megtalált meglepetésekkel mosolyt csalhatunk egy ismeretlen arcára, ezzel is megszépítve a napját.

Az ötletgazda Nagy András a 2018-as eseményről elmondta: "Amikor elindítottam a "Hagyj el egy Mikuláscsomagot!" kezdeményezést, nem is mertem álmodni arról, hogy ilyen sokan csatlakoznak. Bár maga az ötlet az ország délkeleti csücskében fekvő kisvárosból, Battonyáról indult, de az eseményhez csatlakozóknak köszönhetően országos szintűvé vált."

A felhívás alapján a csomagot egy üzenettel kell ellátni: "Én egy elhagyott csomag vagyok. Azért hagytak el, hogy szebbé tegyem a napodat. Vigyél haza! A megtalált csomagról tölts fel egy képet a Hagyj el egy mikuláscsomagot facebook eseményhez."

Ha csomagot szeretnénk "elhagyni", akkor érdemes nyomon követni az oldalt az információkért, ha pedig Mikulás napján valaki minket lep meg és megtaláljuk az egyik ajándékot, akkor egy fotóval jelezhetjük az eseménynél, hogy valakinek sikerült örömet csempésznie egy apró kedvességgel a napunkba.

Az akció részleteiről az esemény oldalán olvashatnak: https://www.facebook.com/events/539733570158866/

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!