Interaktív színházi matiné

balaton.vehir.hu 2017. 11. 12. 13:12

Vasárnap délelőtt a Pannon Várszínház a Mesevarázs című színdarabját tűzte műsorra a nézők legnagyobb örömére, hiszen nem csak a színpadon, de a nézőtéren is táncoltak a gyerekek és kísérőik.

Nagyon is jó húzás a színház részéről a vasárnap délelőtti matiné hiszen a gyermekek szüleikkel, kísérőikkel közel hetven perces önfeldt szórakozásban volt részük. A mesék a családnak felcímet viselő vasárnapi matiné sorozatban a Mesevarázs című egyfelvonásos, zenés színdarab kitűnő választás volt. A darab pörgős, nagyon sok zenével, énekkel és tánccal s talán ami a legfontosabb, rengeteg gyemeket vont be a darabba a színpadon és a nézőtéren egyaránt. Lehetett közösen táncot tanulni és ügyességi feladatokat megoldani, és valjuk be őszintén a gyermekek (is) imádnak szerepelni amiből nem is volt hiány.

A színészek kiválasztása is remeknek bizonyult, Viki szerepében Baranyi Emma (a szülinapos), Lacit Keresztes László, Csabát Szente Árpád Csaba alakította és Ági szerepében Kovács Ágnes Magdolnát láthattuk. A darab sikerére mi sem jellemző, hogy a végére mindenki együtt ünnepelhette a dal, az öröm és a játék pillanatát, amit az elképesztő mennyiségű "égből" hulló lufi fokozott.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!