Nőnapi köszöntés Balatonfűzfőn – „Szeretni bolondulásig…”

balaton.vehir.hu 2019. 03. 08. 21:41

Balatonfűzfő, 2019. március 8., péntek – A hölgyeket köszöntötték pénteken este a Vágfalvi Ottó Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében.

 

Elsőként Marton Béla polgármester osztotta meg ünnepi gondolatait a szép számban megjelentekkel. Először felolvasta Szíjártó József fűzfői lakos az alaklomra írt versét. Majd kiemelte a nők a társadalomban betöltött szerepét egészen napjainkig. Szólt az anyaság szerepéről, a gyermekvállalás fontosságáról, egyúttal köszönetet mondott az édesanyáknak, feleségeknek, nagymamáknak dédmamáknak azért, hogy generációkat neveltek fel, ami itt helyben Balatonfűzfő város fejlődéséhez is jelentősen hozzájárult.

Marton Béla

Majd „Szeretni bolondulásig…” címmel Fésűs Nelly és Szomor György színművészek zenés műsorukkal kedveskedtek, a közönség legnagyobb örömére, akik több ismert dalt is együtt énekeltek az előadókkal. Meglepetésként robbantak be a színpadra a Balatonfűzfői Vidám Fiúk, akik legújabb produkciójukkal lepték meg a hölgyeket, fellépésüket hatalmas tapsviharral hálálták meg az ünneplők.  A fellépéseket követően a polgármester és férfi társai virággal és pezsgővel kedveskedtek a hölgyeknek.

Fésüs Nelly és Szomor György

A Balatonfűzfői Vidám Fiúk:

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!