II. Alsóörsi Palacsinta Fesztivál

balaton.vehir.hu 2018. 09. 23. 10:41

A Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület idén is megrendezi, immár a II. Alsóörsi Palacsinta Fesztivált. Ha palacsinta, akkor túrós, lekváros, csokis, kakaós, lesz minden, mi szem-szájnak ingere! Játékos vetélkedők, színpadi gyermekműsorok, kézművesvásár egész nap.

 Időpont: 2018. október 7. (vasárnap) 10.00-18.00 óra

Helyszín: Alsóörs, Sirály park 

2017-ben a szervezők legvadabb elképzeléseit is felülmúlta a településre rázúduló embertömeg        (Fotó: balaton.vehir.hu)

A tavalyi rendezvény tapasztalataiból tanulva más alapokra helyezve szeretnénk sikeres fesztivált szervezni, elégedett embereket vendégül látni és a következő években is a folytatni a hagyományt!
Az előzetes érdeklődők száma jóval meghaladja a tavalyi fesztiválét, így sikeres rendezvényt csak az Önök segítségével tudunk megvalósítani.

Kérjük, ha van két óra szabadideje aznap, támogasson bennünket! A palacsinták sütése, töltése és kiszolgálás, amiben számítunk Önökre.

Előzetes jelentkezésüket szeretnénk kérni alsóörsi Tourinform irodánkban, nyitva tartási időben (hétfő-péntek 9.00-16.00)személyesen, vagy az info@balatonriviera.hu címen és telefonszámainkon: 87/ 575-000 és +36 70 /371-8501. A jelentkezés szükséges a munka- és időbeosztás megtervezéséhez.

Fogjunk össze, mutassuk meg, hogy az alsóörsi az ország legjobb palacsinta fesztiválja!

Hálás köszönetünk előre is a segítségükért.
Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!