Pszichológusi konzultáció

balaton.vehir.hu Forrás: alsoors.hu 2021. 02. 19. 12:27

Tisztelt Alsóörsiek! Simon Judit pszichológus, a COVID helyzet okozta negatív lelki "tünetek" kezelését célzó, ingyenes pszichológiai konzultációra invitálja Önöket! - Olvasható a felhívás a Balaton-parti település honlapján.

Időpontok: minden szerdán, 16-19 óra között 

Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Tisztelt Alsóörsiek! Simon Judit pszichológus vagyok és családommal (férjemmel és három gyermekemmel) pár hete budapesti életünket feladva Alsóörsre költöztünk. Ismerve a pándémia emberekre és közösségekre gyakorolt hatását egy kezdeményezéssel fordulok Önökhöz!

A jelenlegi COVID helyzet rengeteg emberben bizonytalanságot, szorongást, esetekben pánikot ébresztett, melynek akár hosszú távú negatív egészségügyi következményei is lehetnek, ezért a polgármester támogatásával szeretném felajánlani a községben élő, erre igényt tartó lakóknak a fenti “tünetek” kezelését célzó, ingyenes pszichológiai konzultációk megtartását minden héten szerdán, 16-19 óra között Alsóörsön (3 ingyenes konzultáció összesen per páciens, egy találkozó 45 perces).

A konzultációk megtartása célszerű, ha személyesen történik (helyszíne az Eötvös Károly Művelődési Házban egy erre a célra kijelölt helyiségben kerül sor) és azt gondolom, hogy a megfelelő protokollok betartása - maszk viselése, távolságtartás - mellett a fertőzésveszély is  minimalizálható.
A konzultációk előtt telefonos időpont egyeztetés szükséges.
A konzultációk során elhangzottak titoktartási kötelezettség keretein belül lesznek kezelve.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésüket és szívesen eljönnének egy ilyen konzultációra akkor kérem keressenek a + 36 30 399 8081 számon és egyeztessünk időpontot.
Az időpontok egyeztetésére minden héten kedden 17 és 19 óra között van lehetőség.

Várom hívásukat,

Üdvözlettel:
Simon Judit
pszichológus

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!