Balatoni Hal- és Borünnep Tihanyban
balaton.vehir.hu 2015. 06. 23. 14:45 |
Balaton felvidéki borok kóstolója, bográcsban főzött halászlé, sült hal és még sok minden más.
PROGRAMOK
Június 26. Péntek (helyszín: Mádl Ferenc tér) 20 óra:
„Különleges koncert, különleges fényekben”
Kövy Szabolcs zenél Zsolnay Tímea egyedi lámpásai között
(rossz idő esetén a Németh László Művelődési Ház színháztermében)
Június 27. Szombat:
Akasztó-dombi PIAC:
8-14 óráig: Balaton felvidéki borok kóstolója, bográcsban főzött halászlé, sült hal. 8-14 óráig kis és őstermelők kínálják portékáikat, a gyerekeknek játszóház, kézműves foglalkozás
Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Parasztgazdaház, Pisky-sétány)
15-19 óráig: Ingyenes belépés a múzeumba, tárlatvezetés. Folklór műsorok (ének, tánc, tekerőlant, furulya, citera). Kézműves foglalkozás gyerekeknek
Mádl Ferenc tér
20 órától: Utcabál az SMS Együttessel
Harcsapaprikás túrócsuszával (Fotó: balaton.vehir.hu/Archív)
ÉTTERMEK
Június 27. Szombat
Hal-és Borünnep menü:
Gulyás Udvar Étterem (Mádl Ferenc tér 2.)
Grillen sütött harcsafilé Kárpáti módra petrezselymes burgonyával
Garda Pecsenyés és Halterasz (Kossuth utca 23.):
Harcsapaprikás túróscsuszával
Megosztás
A rovat további cikkei
- Sajtóközlemények
- Tihany 2021. évi programtervezete
- Tihany: polgármesteri tájékoztató - videó
- Tihany: Tájékoztatás a 2021-es beruházásokról - videó
- Dr. Bittera Gyula gyógynövénykutató, vegyészmérnök, az első magyar illóolajgyáros, a tihanyi levendula meghonosítója, 1893. február 9-én született
- Alapkőletétel: Kezdetét veszi Tihany új turisztikai fogadóépületének kialakítása a település Főterén
- Közel 700 millió forintos turisztikai fejlesztés alapkövét tették le Tihanyban
- Évértékelés 2020 Tihany - videó
- Ünnepi menetrend a balatoni kompon
- Tihany 2020.