Elkezdődött a Balaton Boat Show szervezése

balaton.vehir.hu Forrás: Michaletzky Luca 2019. 04. 25. 16:30

Szeptember 6-8. között gyűlik össze a magyar hajós piac éves ősz eleji seregszemléjére Balatonkenesén. A hajókiállításnak idén is a Kenese Marina-Port ad otthont, ahol igazi kikötői hangulat fogadja a hajózás iránt érdeklődőket. Tavaly rekordszámú látogató volt kíváncsi a vízen és parton kiállított több mint 60 vitorlás, motoros és elektromos hajóra, valamint a számtalan vízi tevékenységgel kapcsolatos kiegészítőre. A kiállítás időpontja ideális: szeptember elején kaphatják a legjobb hajóvásárlási ajánlatokat a vendégek.

 

A szervezők már elindították a felkészülési munkákat, mivel a hajók mellett különböző érdekes programok, hajós témájú beszélgetések, vízi bemutatók és premierek is várják a látogatók. Aki kiállítóként tervez a Balaton Boat Show-n részt venni, annak érdemes kihasználni a tavaszi előjelentkezési időszakot, hiszen ilyenkor tudnak a legkedvezőbb feltételekkel jelentkezni a kiállításra. Az 10% kedvezménnyel induló előjelentkezési időszak június 30-ig tart, de a Budapest Boat Show-val közös együttműködésnek köszönhetően azok, akik részt vettek a budapesti hajókiállításon, a Balaton Boat Show-ra +5% kedvezménnyel jelentkezhetnek április 30-ig. Aki hajót is tervez hozni, az különösen igyekezzen, mert a kikötőben a vízi kiállítói helyek hamar betelnek!

Ne feledjük a naptárba már most beírni: szeptember 6-8. Kenese Marina-Port, Balaton Boat Show!

A Balaton Boat Show-ról:
Idén 24. alkalommal kerül megrendezésre Balatonkenesén a Balaton Boat Show, Magyarország második legnagyobb hajókiállítása. A balatoni hajókiállítás különlegessége, hogy itt a vízen, természetes környezetükben tekinthetők meg a hajók, sokat közülük ki is próbálhatnak a látogatók. A kiállítás szakmai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, a Hajóipari Vállalkozók Egylete és a Budapest Boat Show.

További információk:

www.balatonboatshow.hu

www.facebook.com/balatonboatshow

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!