Kedves Open Road Festesek! Az új időpont: 2021. június 16-20.

balaton.vehir.hu Forrás: Harley-Davidson Open Road Fest 2020. 05. 13. 17:03

Köszönjük szépen a türelmeteket! Rengeteg üzenet, e-mail és telefonhívás érkezett hozzánk az alsóörsi rendezvénnyel kapcsolatban, megértjük a kíváncsiságotokat, mi sem szeretjük a tudatlanságot. Folyamatos egyeztetés mellett több, mint egy hete azon a megoldáson dolgozik az egész csapat, hogy mikor és hogyan lehetne megtartani a rendezvényt.

 Az utolsó pillanatig kitartottunk, közel egy évig gőzerővel azon dolgoztunk, hogy újabb felejthetetlen négy nappal ajándékozhassunk meg Benneteket. Azonban az április 30-án bejelentett kormányhatározat értelmében, miszerint augusztus 15-ig nem tarthatóak meg a tömegrendezvények, sajnos lehetetlenné vált a fesztivál megrendezése júniusban, így el kell halasztanunk.

Az új időpont: 2021. június 16-20.

Mik a lehetőségeitek megvásárolt jegyeitekkel?
Az elővételes jegyeitek automatikusan érvényesek lesznek a rendezvényre az új időpontban is, függetlenül attól, ha az új időpontban megrendezett fesztivál jegyárai magasabbak lesznek. Amennyiben nem felel meg nektek ez az időpont, úgy két lehetőségetek van a jegyek árának visszaigénylésére:

Harley-Davidson Budapest szalonban vásárolt jegyek árának visszatérítéséhez kérjük, hozzátok magatokkal a vásárláskor kapott woucher és számla eredeti példányát. Ezeket a bizonylatokat sztornózni kell, amit csak az eredeti bizonylatok birtokában tehetünk meg.

Totaljegy.hu oldalon vásárolt jegyek esetében 2020.05.12 – 2020.05.31 között lehetőségetek lesz a visszaigénylési kérelmeteket benyújtani név, e-mail cím, rendelés szám megadásával a jegyinfo@openroadfest.hu e-mail címen. Fontos! Az e-mailhez csatolni kell a jegyet és a megvásárlásáról kiállított számlát is.

Kérjük, vegyétek figyelembe a helyzet emberi oldalát is. A rendezvénnyel kapcsolatos költségek jelentős része kifizetésre került, ez mind olyan költség, mely a rendezvényszervező céget sújtja. Ez egy olyan helyzet, mely senkinek nem kellemes. Kérünk Titeket, hogy segítsetek minket azzal, hogy eljöttök az új időpontban megrendezett eseményre.

Amennyiben egyéb kérdés is felmerülne a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük, az office@openroadfest.hu címre írjatok!
Köszönjük szépen a megértéseteket!

A Szervezők #openroadfest

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!