Figyelem! Fontos programváltozások Alsóörsön!

balaton.vehir.hu 2020. 03. 10. 14:07

Tekintettel a koronavírus kiváltotta globális járványügyi helyzetre, valamint a belföldi operatív törzs ajánlásaira, Alsóörs község vezetősége úgy döntött, hogy további intézkedésig a nagyszabású helyi programok elmaradnak; későbbi időpontban rendezzük őket, vagy megváltozott formában zajlanak le - Olvasható az Eötvös Károly Művelődési Ház szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.

 A fentiek alapján az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 172. évfordulója alkalmából tartott megemlékezés programja, március 15-én, a következőképpen módosul:

Helyszín: Szabadság-tér, időpont: 17 óra

A program:

Himnusz

Hebling Zsolt, Alsóörs község polgármesterének ünnepi gondolatai

Koszorúzás

Szózat

Közöljük továbbá, hogy a hét folyamán az Eötvös Károly Művelődési Ház falán elhelyezett emléktábláknál községünk vezetői néma főhajtással helyezik el a megemlékezés koszorúit.

A fentiek alapján a márciusra tervezett programokat, így a március 21-ei Karády Katalin-estet, valamint a március 25-ére tervezett Trianon-előadást elhalasztjuk. Az új dátumokról a későbbiek folyamán tájékoztatunk mindenkit, figyelemmel a járványügyi helyzet alakulására.

Az Eötvös Károly Művelődési Ház állandó heti klubprogramjai (például a csipkeműhely foglalkozásai, jóga, tekerős torna stb.) egyelőre zavartalanul folytatódnak - áll a közleményben.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!