Balaton Riviéra Debrecenben

balaton.vehir.hu Forrás: Pataki Júlia 2020. 01. 27. 15:39

Idén január 24-26 között rendezték meg Debrecenben a XXX. Utazási Vásárt. A nagy múltú rendezvényt hatalmas érdeklődés kísérte, a szervezők becslései szerint közel 7000 érdeklődő vett részt az ingyenes kiállításon - Tájékoztatta hírportálunkat Pataki Júlia menedzser. A díszvendég a Balaton volt. A Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület is csatlakozott a balatoni kiállítókhoz.

 -Térségünk településeiről vittünk tájékoztató anyagokat, illetve szolgáltatóktól szállásajánlatokat, vitorlázási lehetőségeket és az idei programokról készítettünk kifejezetten a kiállításra egy összefoglaló ajánlót. Nagyon pozitív a véleményünk a kiállításról, sokan érdeklődtek térségünk iránt és a legtöbben konkrét balatoni nyaralás szándékával érkeztek, nem csak nézelődtek. A debreceniek szeretik és ismerik a Balatont, szívesen terveznek ide utazást, akár évente több alkalommal is.  – mondta el Pataki Júlia, az egyesület vezetője

 

 

Díszvendégként nem csak kiemelt figyelem, hanem feladatok is hárultak a balatoniakra. A szombat este megrendezett gálavacsorára balatoni borokat szolgáltak fel, melyeket a kiállítóknak kellett biztosítani. A Balaton Riviéra munkatársai ezúton is köszönetet mondanak a Gelléri és a Levendula pincészetnek a felajánlott borokért, melyeket minden kiállító megkóstolhatott. A Balaton Felvidéki Nemzeti Park jóvoltából 3 db családi belépőjegyet sorsoltak ki a Tapolcai Tavasbarlangba. Az egyik főnyereményt pedig a Hotel Laroba biztosította egy 2 éjszakás, 2 főre szóló szállás felajánlásával, nagy örömet okozva a nyertesnek.

 

 

A 2008-ban alapított közönség díjat, a „Legszebb Stand”-nak járó elismerést idén a Balaton zsebelhette be. Tóth József, a Balatoni Turisztikai Szövetség elnökségi tagja vette át a balatoni kiállítók nevében.

 

 

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!