Sörben úszik Alsóörs - V. Alsóörsi Sörfesztivál

balaton.vehir.hu Forrás: alsoors.hu 2019. 07. 13. 10:12

Alsóörs indítja a balatoni sörszezont - közel 30 sörfőzde, legalább 100 féle sörével várja Önt a serfőző csapata, az V. Alsóörsi Sörfesztiválon a Balaton partján a Sirály parkban.

 

Fotó: Zórád Ferenc

A serfőző csapata immár 5. alkalommal hozta el Alsóörsre a kedvenc magyar, cseh, belga, angol és német sörkülönlegességeket. A nagyüzemi habzó italokat a Pilsner Urquell képviseli, ám mellette számos kézműves és kisüzemi itallal találkozhatnak a fesztiválozók: többek között karakteres IPA-k, precíz lágerek, vörös és fekete ír sörök sorakoznak fel, valamint a gyümölcsös ízek kedvelői sem maradnak szárazon - több mint 20 íz közül választhatnak a rendezvényen.

Az ötnapos sörünnep során szaftos sörkorcsolyákból sem lesz hiány, füstös BBQ ételek, grillspecialitások és édes finomságok támogatják a kulináris élvezeteket. A fesztivál alatt Katona Csaba történész közreműködésével csipetnyi sörtörténelemmel fűszerezett sörkóstolóba is beleízlelhetnek az érdeklődők, esténként pedig zenés programok várják a nagyérdeműt DJ Dominiquea Madrapur zenekar és a Bud Spencer & Terence Hill emlékzenekar jóvoltából.

Találkozzunk az V. Alsóörsi Sörfesztiválon, ahol hűtött sörkülönlegességekkel, népszerű fesztiválételekkel és izgalmas programokkal várjuk az érdeklődőket, a Sirály Parkban!

További programok a hétvégére:

07.13., szombat
 17:00 Dj Galamb
 18:00 Sörkóstoló és sörfőzési bemutató és beszélgetés Katona Csabával és Kelemen Ottó sörfőzővel
 20:00 Peck és Almási László - Unplugged Bulizenék
 22:00 Bud Spencer & Terence Hill emlékzenekar
 23:00 Dj Barkas

07.14., vasárnap
 18:00 záró sörivó verseny
 19:00 Dynamite Dudes
 21:00 Dj Barkas

Belépő: HELLO!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!