Alsóörs indítja a balatoni sörszezont - Sörkülönlegességek a Balaton partján

balaton.vehir.hu Forrás: Preyer György 2019. 07. 08. 17:48

Közel 30 sörfőzde, legalább 100 féle sör, mindez a Balaton egyik legkedveltebb üdülőhelyén - 2019. július 10. és 14. között az V. Alsóörsi Sörfesztivál hűtött sörkülönlegességekkel, népszerű fesztiválételekkel és izgalmas programokkal várja az érdeklődőket a strand és móló közötti Sirály parkban.

 A serfőző csapata immár 5. alkalommal hozza el Alsóörsre a kedvenc magyar, cseh, belga, angol és német sörkülönlegességeket egy négynapos sörünnep keretében. A nagyüzemi habzó italokat a Pilsner Urquell képviseli, ám mellette számos kézműves és kisüzemi itallal találkozhatnak a fesztiválozók: többek között karakteres IPA-k, precíz lágerek, vörös és fekete ír sörök sorakoznak fel, valamint a gyümölcsös ízek kedvelői sem maradnak szárazon - több mint 20 íz közül választhatnak a rendezvényen.

 

Az ötnapos sörünnep során szaftos sörkorcsolyákból sem lesz hiány, füstös BBQ ételek, grillspecialitások és édes finomságok támogatják a kulináris élvezeteket. A fesztivál alatt Katona Csaba történész közreműködésével csipetnyi sörtörténelemmel fűszerezett sörkóstolóba is beleízlelhetnek az érdeklődők, esténként pedig zenés programok várják a nagyérdeműt DJ Dominique, a Madrapur zenekar és a Bud Spencer & Terence Hill emlékzenekar jóvoltából.

 

Találkozzunk az V. Alsóörsi Sörfesztiválon július 10. és 14. között a strand és móló közötti Sirály Parkban.

 

A Serfőzőről bővebben:

 

Serfőző Facebook-oldal: https://www.facebook.com/serfozoser/

V. Alsóörsi Sörfesztivál Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/444566206088815/ 

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!