Kiválóan teljesítettek az Alsóörsi Sport Egyesület szakosztályai

balaton.vehir.hu 2019. 06. 21. 21:26

Alsóörs, 2019. június 21., péntek – Elismerően szólt Hebling Zsolt az ASE (Alsóörsi Sport Egyesület) elnöke pénteken a szakosztályok értékelésekor.

 

Az est során elhangzott, hogy a labdarúgók vereség nélkül nyerték meg a megye 3 bajnokságot, egy-két éven belül magasabb szintre próbálnak eljutni. A BOZSIK programnak köszönhetően a településen az U7, U9 és U11-es csapatok is aktívan sportolnak, nagyon fontos az utánpótlás képzés.

A női kézilabdázók teljesítménye folyamatos javulást mutat, minőségi javulást eredményezhet a következő szezontól egy magán befektető támogatása. A férfiak megnyerték a megyei bajnokságot, ami szintén kiváló teljesítmény.

Az íjászok 2019-ben (félévi mérleg) többek között egyéni Országos bajnokságot ketten nyertek, mellette még begyűjtöttek négy ezüst és öt bronzérmet is. Ketten tagjai lettek a magyar válogatott keretének. Július 13-14-én pedig Alsóörsön tartják majd az OB-t. Emellett versenyzőik számos egyéb hazai és külföldi versenyen mérettették meg magukat, szép teljesítménnyel.

A Veszprém-megyei Kézilabda Szövetségtől Juszuf Tamás kézilabdázó vehetett át egy kupát és labdát, ez azért is értékes, mert az ellenfelek edzőinek a szavazatai alapján választják ki a legjobb játékost.

Az est során az edzők, szakosztály vezetők köszönetet mondtak az eddigi támogatásért. Hebling Zsolt kiemelte, hogy a település sportolói minden esetben Alsóörsöt képviselik, győzelmeikkel, értékes helyezéseikkel pedig a község jó hírét növelik.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!