Hebling Zsolt polgármester átadta a település kulcsát

balaton.vehir.hu 2019. 06. 06. 12:27

Alsóörs, 2019. június 06., csütörtök - Sajtótájékoztató keretén belül Hebling Zsolt, Alsóörs polgármestere átadta a település kulcsát Dobay Attilának a huszadik, jubileumi Harley-Davidson Open Road Fest fesztivál igazgatójának.

 

-Így volt ez már a 10., 15. fesztivál alkalmával is, akkor is átadtuk a település kulcsát Dobay Attilának, akik méltó módon megőrizték és tiszteletben tartották - fogalmazott Hebling Zsolt. Majd hozzátette, hogy mára már teljesen összefort a fesztivál Alsóörs nevével és jelentős tömeg érkezik a Balatonhoz, akiket a helyiek is megszerettek, hiszen ez az egyik legnagyobb szezonindító program a Balatonnál, amit jelentős érdeklődés követ.

-Megpróbálunk méltó módon vigyázni a település kulcsára, hiszen nagyon könnyű helyzetben vagyunk hiszen példa értékű a kapcsolatunk a településsel - mondta Dobay Attila. Majd ezt követően a fesztivál igazgató a meghivottak részére jubileumi emlékplakettet adományozott.

Dr. Bóka István Balatonfüred polgármestere visszaemlékezett a kezdeti időszakra, amikor is még alsóörsi polgármesterként mérlegelték a fesztivál jogosultságát, majd hozzátette: bizony jól döntöttünk akkor, hogy befogadtuk a mára már nemzetközivé vált jelentős eseményt.

Czeglédi Ákos Paloznak polgármestere is nagyon sikeresnek nevezte az elmúlt húsz éves együttműködést. "Én nem tudok település kulcsot adni, nekünk csak pince kulcsunk van, amit senkinek sem adunk oda, ezért egy aranyérmes paloznaki bort hoztam ajándékba" - fogalmazott.

Dr. Linczmajer László a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vezetője kiemelte, hogy a rendezvény elsődleges célja a biztonságos közlekedés, a közlekedés biztosítása, amit jelenleg is a motoros rendőr kollégáim végeznek.

Csizmadia Zoltán a Közlekedésbiztonsági Osztály vezetője kihangsúlyozta a kulturált és biztonságos közlekedés jelentőség.

A bensőgéses ünnep egyik meglepetése volt a XX. születésnapi torta

Rengeteg különleges motor érkezett a fesztiválra:

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!