XX. Alsóörsi Sportbál 2019. – Díjazták a legjobb sportolókat

balaton.vehir.hu 2019. 02. 08. 23:15

Alsóörs, 2019. február 08., péntek – A sportcsarnokban tartották a település hagyományos sportbálját, ahol a település legjobb sportolóit díjazták.

 

A több, mint háromszáz vendéget Hebling Zsolt polgármester köszöntötte, aki kiemelte, hogy kiemelkedő esemény a település életében az immár huszadik sportbál, ahol évről-évre Alsóörs legjobb sportolóit díjazzák az elmúlt évi teljesítményükért.

Nagy László, Ferenczy Gábor, Hebling Zsolt és Vörösmarty Éva

Vörösmarty Éva a Veszprém Megyei Önkormányzat alelnöke és Nagy László a Telekom Veszprém KSE több, mint 200 szoros válogatott kézilabdázója szintén köszöntötte az eseményt és gratuláltak az alsóörsi sportolók teljesítményéhez.

 

A díjazottak: Szélesy Bence, Major Ferenc, Halász Vilmos, Kovács Kristóf és Hajdú Nikolett

A XX. Alsóörsi Sportbál díjazottai: férfi kézilabda:  Kovács Kristóf,  női kézilabda:  Hajdú Nikolett, labdarúgás:  Halász Vilmos, íjászat: ifjúsági:  Szélesy Bence és íjászat: felnőtt:  Major Ferenc.

Ferenczy Gábor és Hebling Zsolt

Hebling Zsolt meglepetés díjjal köszönte meg a sportbál ötletgazdájának, Ferenczy Gábornak a két évtizedes szervezői munkáját.

A díjátadást követően az Acro Dance táncosai kápráztatták el a nézőket. Az est jegy és tombola bevétele, csak úgy, mint minden évben idén is az Alsóörsi Sportegyesületet támogatja. A felhőtlen hangulatról a Búgócsiga együttes gondoskodik, a bál jelenleg is javában tart. 

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!