Felhívás halfőző versenyre - IV. Alsóörsi Horgásznap

balaton.vehir.hu 2018. 09. 03. 15:53

Együnk halat, finom falat. Alsóörs Község Önkormányzata és a Veszprém Vidéki Horgászegyesület halfőző versenyt hirdet!

 Időpont: 2018. szeptember 15. (szombat) 12.00 óra

Helyszín: Alsóörs, Sirály parkoló

A verseny nyilvános, csapatok (3-5 fős) és egyéni versenyzők számára.
A halételek készülhetnek bográcsban, grillen, tárcsán.

Regisztráció:    12.00-tól
Főzés kezdete: 13.00 óra

Zöldbabos halpaprikás galuskával (Fotó: balaton.vehir.hu/Archív)

A halételeket 3 tagú zsűri bírálja 16.30 órakor.
A zsűri az újszerűséget és a tálalást is értékeli. Tálalni csak a szervezők által biztosított edényekben lehet.

Verseny díjazása: a résztvevők érmet és oklevelet kapnak.
Az első helyezett elnyeri, és egy évig őrzi a felajánlott vándorserleget

A résztvevők részére a szervezők biztosítanak: kijelölt főzőhelyet, csapatonként 1db sörasztalt, 2db padot, 1db tűztálcát.
Főzni csak gázzal lehet!

Halról és egyéb hozzávalókról 4000.-Ft értékű számlát befogadunk és térítünk. (a számlát Alsóörs Község Önkormányzata 8226. Alsóörs Endrődi S. u. 49. címre kell kiállítatni.)
Csak készpénzes számlát fogadunk el!

Csapatonként leveses étel esetén 25 db, egyéb ételt készítése esetén 20 db műanyag tálat, evőeszközt, szemetes zsákot a szervezők adnak.
Ivóvíz, kézmosási lehetőség és mosdó használat a strandon.

A versenyzők biztosítják a főzőeszközt (bogrács, grill, tárcsa) és a főzés alapanyagait, kenyeret.

A versenyzők vállalják, hogy a zsűrinek a bírálathoz 1 adag ételt szolgálnak fel. 
Az érdeklődőknek leveses étel esetén 15, egyéb étel esetén 10 adagot kiosztanak, az „alsóörsi pikkely” ellenében.

A versenyre jelentkezni lehet 2018. szeptember 10-ig
06 /20 591-5350 telefonszámon, hétfő-péntek 9-17 óra között és az alsoorsmuvhaz@gmail.com .

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!