Alsóörsön 1848-49 hőseire emlékeztek

balaton.vehir.hu Forrás: Nagy Veronika Fotó: Nagy Veronika 2018. 03. 15. 12:34

Az 1848-49-es emlékműnél az emlékezés koszorúit Alsóörs Község Önkormányzata képviseletében Ferenczy Gábor alpolgármester, dr. Bardóczy Miklós és Gál Dezső képviselők helyezték el. Nagy Veronika tudósítása.

 A Veszprém Megyei Önkormányzat képviseletében Pál Béla képviselő, az alsóörsi Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda-Utánpótlás Központ nevében Őri Attila, a Polgári Nyugdíjas Egyesület részéről Kovács Endre és dr. Kratochwill Balázs, az alsóörsi Fidesz koszorúját Vida Mihály, és Vörösmarty Mihály helyezték el. 

A képgaléria ITT tekinthető meg!

Közreműködött a Magyar Honvédség Légierő Zenekara Veszprém, Katona János vezetésével.
A Művelődési Ház  falán elhelyezett Kossuth Katonái emléktáblánál Hebling Zsolt Polgármester és Báró Béla jegyző, May János emlékére a helyi Polgárőrök nevében Petró János és Keller Csaba helyeztek el koszorút.
A Hímnusz elhangzása után Hebling Zsolt ünnepi gondolatait mondta el, majd ezt  az Általános Iskola 7. osztályának, és Énekkarának színvonalas műsora követte. Felkészítőik: Novákné Juhász Andrea és Kovácsné MiskeyTünde. Az ünnepi megemlékezés, a Szózat közös éneklésével ért véget​.
A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!