Everness Fesztivál 2017.

balaton.vehir.hu 2017. 06. 20. 09:22

Idén új helyszínen, az alsóörsi Pelso Campingben rendezik meg a Balaton legtudatosabb spirituális életmódfesztiválját, az Evernesst.

A három alap pillér Tudatosság - Feltöltődés - Közösség

Az ötnapos rendezvény célja, hogy mindenki magára összpontosíthasson, és megtalálja a számára legalkalmasabb önkifejezési formát, legyen szó táncról, jógáról vagy zenéről. Közel 300 hazai és külföldi előadóval, oktatóval és szellemi vezetővel találkozhattok...

Tudatosság
Az Everness Fesztivál a tapasztalások ideje: öt nap, amely során megszokásainktól mentesen tapasztalhatjuk meg önmagunkat és környezetünket. A fesztivál időtartama alatt elsajátíthatjuk azokat a módszereket, amelyek segítségével probléma helyett lehetőségként élhetjük meg a mindennapjaink során felmerülő kihívásokat, és önerőnkből juthatunk el a hétköznapitól eltérő, emelkedett tudatállapotokba.

Feltöltődés
Az Everness Fesztivál öt nap feltöltődés: felnőtt játszótér, ahol felszabadultan mégis felelősséggel lehetünk ismét gyermekek. Mindennap már kora reggeltől kezdve tánc és jóga, számos mozgásprogram és harcművészeti foglalkozás vár ránk a Balaton partján, hogy jóleső fáradtságunkat aztán egészséges ételeket és italokat fogyasztva pihenjük ki, esténként pedig világzenei koncertek és meghitt hangulatú házibulik során kapcsolódjunk ki.

Közösség
Az Everness Fesztivál a közösség élménye: egy hely, ahol otthonos, biztonságos környezetben, csoportos képzések és egyéni terápiák során ismerhetjük meg a különféle önfejlesztő módszereket. Ez a közösség nem csupán a fesztivál öt napja alatt létezik, hiszen tapasztalataink azt mutatják, hogy vendégeink a rendezvény után is kapcsolatban maradnak egymással, beépítve mindennapjaikba az itt elsajátított ismereteket, tovább formálva a világot, az otthont, amelyben élni akarunk.

Időpont: 2017. június 20 - 25. (kedd-vasárnap)
Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!