Alsóörsön: Mindhaláig Rock and Roll - képgalériával

balaton.vehir.hu 2016. 08. 28. 01:22

Énekelte több ezres közönség előtt a több, mint 30 éves Pokolgép a IX. Zorall Sörolimpia nagyszínpadán, szombaton este az alsóörsi Pelso kempingben.

Ragyogó helyszín a Balatonnál, csodálatos nyár, a legifjabb rockerektől, több generáció énekelte együtt, tombolt a zenekar korábbi és legújabb dalaira a csurig megtelt hatalmas nagy sátorban. Természetesen most sem maradhatott ki a koncertből az Itt és most lírai dal, csak úgy, mint a Mindhalálig Rock and Roll vagy az Átkozott nemzedék ütős dalok. A ráadásban a Mennyit érsz című dal is felcsendült, és nem csak a basszus dübörgött, hanem a több ezres tömeg végig énekelt az együttesel, mint az est során szinte minden dalát. Mindez pazar fény és hangtechnikával. Egy fiút is felhívtak a színpadra közös éneklésre, íme, a következő, legifjabb rock generációja - hangzott el.
Sport, sör, rengeteg sátor, motorok, farmer, bőr és egyéb fura cuccok, dübörgő rock jellemezte leginkább a rendezvényt és rengeteg mosolygós ember. Az elmúlt napok alatt 60 koncertet hallhattak a zene szerelmesei a Balaton partján. Bőven van jogosultsága, sőt egyre népszerűbb a Balaton partján a rock, és ez így van jól. Mindenfajta felesleges óriásplakátoktól, „fesztivál allűröktől” mentes rendezvényfolyam. Jövőre ugyanitt.

Hírportálunk képgalériája ITT tekinthető meg!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!