PELSO Camping: a megújult nyaralóhely munkatársak jelentkezését várja

balaton.vehir.hu Forrás: www.balatonriviera.hu 2016. 02. 02. 18:56

A Balaton Riviérát ezer okból lehet szeretni. Most még eggyel több lesz: új néven, dizájnosra alakítva május 1-jén megnyílik a volt Európa kemping. A PELSO Campingben a szolgáltatások köre is bővül.

Érkeznek az új, szlovén illetve olasz gyártású szuper mobilházak az alsóörsi PELSO (ex Európa) kempingbe. A tervek szerint halad a látványos felújítás a május 1-jei nyitásra – tudtuk meg a fejlesztésen dolgozó társaság képviselőjétől. A nagy terasszal ellátott mobilházak belülről is tágasabbak és sokkal korszerűbbek a korábbiaknál, nem csak kényelem, de dizájn szempontjából is megfelelnek a minőségi turizmus követelményeinek. Május 1-jétől szeptember 30- ig tervezi az üzemeltetést az idén új névvel nyitó PELSO Camping tulajdonosa.
A szezonban már 200 (4+2 és 6+2 férőhelyes) mobilház, 600 sátor- illetve lakókocsi parcella, bungalók, saját strand, két medence, ingyenes csúszda, főszezonban gyermek animáció és bérelhető vízi eszközök várják a vendégeket, közvetlenül a tóparton. Továbbra is a nyári tömegturizmusra fókuszálnak, szeretnének új célcsoportokat megszólítani és számítanak az eddigi vendégkörre is: például májusban a horgászokra, júniusban a fesztiválozókra, július – augusztusban a családosokra és mindenkire, aki a régióban kirándul, sportol vagy csak több időt szeretne eltölteni a természetben, a Balaton partján.
A szolgáltatások köre is bővül, melyek részben automatizáltan lesznek elérhetők korszerű infrastrukturális fejlesztésekkel. Ám sok új munkatársra is szükségük lesz. A megújult alsóörsi PELSO (ex Európa) Camping törzsgárdája bővülő csapatába új munkatársak jelentkezését várja: takarító, kertész, karbantartó, udvaros, biztonsági őr, recepciós, recepció vezető, animátor, úszómester munkakörökbe. (Jelentkezés fényképes önéletrajzzal, motivációs levéllel, bérigény megjelöléssel : info@pelsocamping.hu)

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!