Elképesztő lézer-show a Balatonnál (Fotókkal)

balaton.vehir.hu Fotó: Csókás Péter 2014. 04. 24. 21:40

Csütörtökön este ízelítőt kaptak a sajtó meghívott munkatársai Alsóörsön, a strandon bemutatott balatoni lézer show-ból. A teljes programot a nagyközönség május 3-án este 20.30 órakor nézheti meg a strandon a Nyitott Balaton programfolyam keretében.

A szervezők elmondták, hogy a május 3-i, 15 perces műsorban a nézők bepillantást nyerhetnek majd többek között a Balatonra, megjelenik Alsóörs. Bemutatják a környéket: Tihanyt, Badacsonyt. Lesznek labdázó gyerekek, vízpart, különböző vitorlások, móló, vízibusz, amfiteátrum, koccintó emberek, halász motívumok, ladik, háló, bogrács, vízimadarak, gólya, sirályok, különböző honos halak úsznak el. Lesznek téli képek, a szőlőkultúrát és különböző programokat mutatnak majd, minden olyan témát felvonultatnak, amelyek a Balatonhoz kapcsolódnak. Mindezt nagyon izgalmas zenei montázzsal tárják a szemlélődő elé - tájékoztatta hírportálunkat Hebling Zsolt polgármester.

A csütörtöki próbán a stégeken elhelyezett 3 lézerrel, vízfüggönyre kivetített képekkel, füst géppel mutatták be a tervezett műsort, ami az előadásra 5 lézerre fog bővülni, így még nagyobb élményt fog nyújtani mindenki számára. Érdemes betervezni a hosszú hétvégére  a Balatonnál eddig még nem látott műsor.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!