Aktuális

Alsóörs XII. Zorall Sörolimpia Alsóörsön 2019-ben is mindenkit vár a Balaton parton, hazánk egyik legbarátságosabb, legcsaládiasabb fesztiválja! Sör, Sport, Szerelem és Rock'n' Roll! 4 nap, Alsóörsön, a XII. Zorall Sörolimpián! Alsóörs Olvasónk balatoni felvételei Magyar György olvasónk küldte felvételeit, amely augusztus 16-án este az alsóörsi strandon készült, jól mutatja ahogy a vihar lecsapott Siófoknál. Alsóörs Fergeteges tömeg és hangulat Alsóörsön Alsóörs, 2019. augusztus 16., péntek - Karneváli hangulatban vonult a tömeg a Sirály parkba köszönhetően a Drumsters dobosainak és a szamba táncosoknak. A színpad előtt már több ezren várták az esti programot. Alsóörs Csinibaba az alsóörsi strandon Percekig zúgott a vastaps. A Pannon Várszínház művészei oly hitelesen vezették vissza nézőiket a ’60-as évek világába,hogy akik személyes emlékeket őriznek azokról az évekről azért, akik nem, ők pedig azért, hogy megismerjék azt az életérzést, amelyet a darab közvetít, maradéktalanul élvezték a zenés – táncos visszarévedezést. Alsóörs Alsóörs: Nyárbúcsúztató - Vendégmarasztaló Fesztivál 2019. Veterán autók, divatbemutató, ütős koncertek: Hevesi Tamás, Caramel, Ghymes Együttes, Magashegyi Underground, Princess Együttes, tűzijáték mindez a Balaton partján a Sirály parkban. Alsóörs Alsóörsről elloptak egy vitorlást, a tolvajt fél órán belül elfogták Vízi jármű önkényes elvétele miatt indított eljárást a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság egy bugaci férfivel szemben. Alsóörs Strandszínház, Jazz Móló Alsóörsön Augusztus 10-én, szombaton, 20 órai kezdettel a Pannon Várszínház előadásában a Csinibaba című darabot láthatják a községi strandon! (Rossz idő esetén a rendezvény helyszíne a sportcsarnok!) Augusztus 11-én vasárnap, 20 órától ismét Jazz Móló a Sirály-parkban! Színpadon a Swing-swing együttes! Alsóörs "Alsóörsi Festőörs" kiállítása a Törökházban Alsóörs, 2019. augusztus 03., szombat - Az "Alsóörsi Festőörs" tagjainak alkotásaiból nyílt kiállítás a Törökházban. Nagy Veronika fényképes tudósítása. Alsóörs Alsóörs: II. Országos Kerékpáros Találkozó és Fesztivál 2019. augusztus 30. és szeptember 1. között. - Részletes programajánlóval! Alsóörs Válaszd a mentőgyűrűvel felszerelt vízibiciklit! A mentőeszközök fontosságát hangsúlyozza a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata, az AbOvo Group cégcsoporttal közösen indított kampányában.

Alsóörsről

Alsóörs Balatonalmáditól Badacsonyig terül el Balaton északi részén az a szemgyönyörködtető, lelket emelő partszakasz, amit "Balatoni Riviérának" nevezünk.

Mediterrán klíma, fénygazdag tavaszi, nyári, őszi napok, szőlőt érlelő lankák, gyümölcsöskertek, partokra néző dombhátak, íme, ezek vidékünk jellemzői. Pannon derű, történelmi hangulat lengi be a tájat.Fejlett mezőgazdaság, gazdag fürdőkultúra formálta mai képére a vidéket. Fő csábító ereje a mindinkább kiteljesedő idegenforgalom. Tovább...

Polgármesteri hivatal
Ady E. u. 7.
Tel: 447-192
e-mail: hivatalalsoors01@t-online.hu

Orvosi rendelő
Óvoda u.
Tel: 575-067
Mobil: (30)9461-361

Óvoda
Óvoda u. 1.
Tel: 447-086

Iskola
Endrődi S. u. 22.
Tel: 447-167

Művelődési ház
Endrődi S. u.
Tel: 447-195

Gyógyszertár
Faluközpont
Tel: 447-004

Rendőrség
Faluközpont
Tel: 107

Posta
Endrődi S. u. 44
Tel: 447-000

Parkolási lehetőség
A strand előtti parkoló kb 500 autósnak és 100 kerékpárosnak nyújt lehetőséget az ingyenes parkolásra.

  www.alsoors.hu és a  www.balaton.vehir.hu hírportál hivatalos Facebook oldalán!

 

Ajánlat Mendelssohn Kamarazenekar ünnepi koncertje Alsóörsön Alsóörs Község Önkormányzata szeretettel hívja és várja 2014. december 14-én, vasárnap 17.00 órakor az alsóörsi Eötvös Károly Művelődési Házba. Ajánlat Uszodai nyitva tartás 2014. október 18-án - munkanap átcsoportosítás miatt - az uszoda hétköznapi nyitva tartás szerint: reggel 5.30-tól 7.00 óráig, este 19.00 órától 21.30 tart nyitva. Ajánlat Nonprofitosították a hulladékgazdálkodást A törvényi szabályozáshoz igazodva nonprofit kft-be szervezték át a VKSZ Zrt hulladékgazdálkodási ágazatát. Ajánlat Minőségi javulás a szelektív gyűjtés területén Összesen 70 szelektív hulladékgyűjtő sziget újul meg Veszprémben. Ajánlat Ügyfélkapuval is befizethető a pótdíj Az ügyfélkapu lehetőséget biztosít az ügyfelek számára parkolási vétségeinek körülményeinek megtekintésére, valamint pótdíj tartozásuk rendezésére az ügyfélkapu fül alatti következő címen: www.ugyfelkapu.mininform.hu/veszprem. Ajánlat Pénteken kezdődnek az I. Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok Pénteken veszi kezdetét és vasárnapig tart az I. Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok zenei, gasztronómiai és szórakoztató programsorozata a Veszprémvölgyben.