Aktuális

Alsóörs Alsóörsi Sörnapok - videó Hatodik alkalommal rendezték meg a Sirály parkban a sörnapokat. Bebizonyosodott ismét, hogy bár Alsóörs bortermelő vidék, mégis sokan szeretik a sört. Hűtött sörkülönlegességekkel, népszerű ételekkel és izgalmas programokkal várták az érdeklődőket, akik jöttek is szép számmal. Alsóörs A Pál utcai fiúk Alsóörsön Július 17-én, pénteken, 20 órától a Pannon Várszínház előadásában láthatják A Pál utcai fiúk c. színdarabot az alsóörsi strandszínházban! Alsóörs Megnyitotta kapuit az alsóörsi sörfesztivál A Serfőző csapata ezúttal sem hagyja sörkülönlegességek és fesztiválételek nélkül Alsóörs nyaralóit, kis- és nagyüzemi főzdék tolmácsolásában több mint 100 féle sörrel készültek. Vasárnapig számos programmal várják az érdeklődőket a Balaton partján, a Sirály parkban. Nagy Veronika fényképes tudósítása. Alsóörs Szerdától sörben úszik a Balaton-parti település - Alsóörsi Sörnapok 2020. Indul a balatoni sörszezon. A Serfőző csapata ezúttal sem hagyja sörkülönlegességek és fesztiválételek nélkül Alsóörs nyaralóit, kis- és nagyüzemi főzdék tolmácsolásában több mint 100 féle sörrel készülnek. Alsóörs Kövi Szabolcs koncertje Alsóörsön Kövi Szabolcs fuvolaművész-zeneszerző koncertje Alsóörsön, a Merse-parkban, 2020. július 3-án. Nagy Veronika fotóival. Alsóörs Rászoruló gyerekeknek segít Alsóörs - videó A Veszprém megyei kézilabda Szövetség sajtótájékoztatón keresztül jelentette be, hogy idén is megszervezik - harmadik alkalommal - a nyári családsegítő jótékonysági kézilabda tábort, melynek többek között Alsóörs is helyet biztosít. Alsóörs Kövi Szabolcs koncertje Alsóörsön Sok szeretettel hívják és várják az érdeklődőket Kövi Szabolcs koncertjére, a Merse-parkba, 2020. július 3-án (pénteken) 19.00 órai kezdettel.
Alsóörs A Balaton legjobb Jazz Mólója Alsóörsön Szombaton este újra elkápráztatta a hallgatóságot a Swing-swing Együttes a Jazz Móló rendezvényen Alsóörsön. Nagy Veronika fényképes tudósítása. Alsóörs Audi Nádas Kupa Alsóörsön, újabb verseny a legfiatalabb vitorlázók számára (2020. június 27-28.) A Nádas Kupa Sorozat kezdeményezés 2017-ben a Kereked Vitorlás Klub ötlete alapján indult útjára annak érdekében, hogy lehetőséget biztosítson a kezdő vitorlázó ifjoncok versenykörülmények közötti fejlődésére, tapasztalat gyűjtésére. Alsóörs Jazz Móló, nyári programok Alsóörsön A járványügyi veszélyhelyzet változásával törvényileg is megnyílt az út, hogy - elsősorban szabadtéren - folytathassuk programjainkat. Június 27-én (szombaton), 20 órától a Sirály Parkban minden érdeklődőt várnak a hagyományos Jazz Mólón, ahol a Swing-Swing Együttes szórakoztatja a közönséget.

Alsóörsről

Alsóörs Balatonalmáditól Badacsonyig terül el Balaton északi részén az a szemgyönyörködtető, lelket emelő partszakasz, amit "Balatoni Riviérának" nevezünk.

Mediterrán klíma, fénygazdag tavaszi, nyári, őszi napok, szőlőt érlelő lankák, gyümölcsöskertek, partokra néző dombhátak, íme, ezek vidékünk jellemzői. Pannon derű, történelmi hangulat lengi be a tájat.Fejlett mezőgazdaság, gazdag fürdőkultúra formálta mai képére a vidéket. Fő csábító ereje a mindinkább kiteljesedő idegenforgalom. Tovább...

Polgármesteri hivatal
Ady E. u. 7.
Tel: 447-192
e-mail: hivatalalsoors01@t-online.hu

Orvosi rendelő
Óvoda u.
Tel: 575-067
Mobil: (30)9461-361

Óvoda
Óvoda u. 1.
Tel: 447-086

Iskola
Endrődi S. u. 22.
Tel: 447-167

Művelődési ház
Endrődi S. u.
Tel: 447-195

Gyógyszertár
Faluközpont
Tel: 447-004

Rendőrség
Faluközpont
Tel: 107

Posta
Endrődi S. u. 44
Tel: 447-000

Parkolási lehetőség
A strand előtti parkoló kb 500 autósnak és 100 kerékpárosnak nyújt lehetőséget az ingyenes parkolásra.

  www.alsoors.hu és a  www.balaton.vehir.hu hírportál hivatalos Facebook oldalán!

 

Ajánlat Mendelssohn Kamarazenekar ünnepi koncertje Alsóörsön Alsóörs Község Önkormányzata szeretettel hívja és várja 2014. december 14-én, vasárnap 17.00 órakor az alsóörsi Eötvös Károly Művelődési Házba. Ajánlat Uszodai nyitva tartás 2014. október 18-án - munkanap átcsoportosítás miatt - az uszoda hétköznapi nyitva tartás szerint: reggel 5.30-tól 7.00 óráig, este 19.00 órától 21.30 tart nyitva. Ajánlat Nonprofitosították a hulladékgazdálkodást A törvényi szabályozáshoz igazodva nonprofit kft-be szervezték át a VKSZ Zrt hulladékgazdálkodási ágazatát. Ajánlat Minőségi javulás a szelektív gyűjtés területén Összesen 70 szelektív hulladékgyűjtő sziget újul meg Veszprémben. Ajánlat Ügyfélkapuval is befizethető a pótdíj Az ügyfélkapu lehetőséget biztosít az ügyfelek számára parkolási vétségeinek körülményeinek megtekintésére, valamint pótdíj tartozásuk rendezésére az ügyfélkapu fül alatti következő címen: www.ugyfelkapu.mininform.hu/veszprem. Ajánlat Pénteken kezdődnek az I. Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok Pénteken veszi kezdetét és vasárnapig tart az I. Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok zenei, gasztronómiai és szórakoztató programsorozata a Veszprémvölgyben.