Aktuális

Alsóörs Fénysebességgel száguld az Open Road Fest jegyelővétel Haverok, buli, rock and roll és persze a szemet gyönyörködtető motorcsodák – 4 nap adrenalinnal átitatott szabadság a Balaton partján. Az öreg motorosnak számító, immáron 19. alkalommal megrendezésre kerülő Harley-Davidson Open Road Fest super early bird jegyakciója alaposan beizzította a kedélyeket. A limitált jegyeket kevesebb, mint 24 óra alatt elkapkodták. Úgy néz ki, hogy az emberek már most ki vannak éhezve az alsóörsi ’ereszd el a hajam’ bulira… Alsóörs Szabó Magdára emlékeztünk Születésének 100. év fordulója alkalmából az alsóörsi művelődési ház Eötvös Kávézója irodalmi esttel tisztelgett az írólegenda emléke előtt. Alsóörs Hoppá, az Open Road Fest is meglépte… Szó szerint szuper jegyakciót villantott a Harley-Davidson Open Road Fest. A trendeket és a fesztiválozók igényeit követve egy limitált számú Super Early Bird jegycsomaggal áll elő. Mindez csak a készlet erejéig, csak aki időben lép… Az akció keretein belül mindössze 15 000 Ft-ért válthatunk hetijegyet a motorok, a zene és a szabadság oázisába. Alsóörs Fitness terem avató Alsóörsön - Új lehetőségek a sportcsarnokban Alsóörs népszerű sportcsarnokában a minap két új létesítményt avattak: fitness terem és büfé áll a jövőben az érdeklődők rendelkezésére. Alsóörs Alsóörs Kétkilátó éjjel - Gyalogos túra Nagy Nyitott Balaton borkereső játék. Játssz a 6 palackos balatoni borválogatásért! Nincs más dolgod, mint októberben figyelni a Nyitott Balaton Facebook oldalát és megtalálni az Alsóörs környékén elrejtett két borítékot. Alsóörs Elindult a DADA program Alsóörsön A Balatonfüredi Rendőrkapitányság megelőzési munkatársa interaktív előadásokat tartott az alsóörsi általános iskolában. Alsóörs A Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület közleménye Kedves Vendégeink! Sajnálattal láttuk, hogy rengetegen bosszankodtak a meghirdetett palacsintafesztivál szervezési színvonala miatt. Egyesületünk, mint a rendezvény főszervezője, ezúton kér mindenkitől elnézést, akinek élmény helyett csalódást okozott.
Alsóörs Elképesztő turista cunami csapott le Alsóörsre - képgalériával Vasárnap rendezték meg a településen az első Palacsinta Fesztivált a Balaton Riviéra Turisztika Egyesület rendezésében, de a szervezők legvadabb elképzeléseit is felülmúlta a településre rázúduló embertömeg. Alsóörs IV. Nyitott Pincék teljesítménytúra a Balatonnál A Balaton Riviéra Egyesület idén ismét megrendezi a nagy sikerű, Nyitott Pincék teljesítménytúrát. A túra helyszíne, a Balatonfüred–Csopaki Borvidék hazánk egyik kiemelkedő borvidéke. Alsóörs A szülők nem engedik be a gyerekeket a konyhába, állítja Füred Kapitány Most vasárnap (október 1.) 100 féle palacsintát kóstolhatnak meg azok, akik ellátogatnak a Balaton partjára és szüreti felvonulások helyett, a gyerekeknek szóló, Alsóörsi Palacsinta Fesztivált választják.

Alsóörsről

Alsóörs Balatonalmáditól Badacsonyig terül el Balaton északi részén az a szemgyönyörködtető, lelket emelő partszakasz, amit "Balatoni Riviérának" nevezünk.

Mediterrán klíma, fénygazdag tavaszi, nyári, őszi napok, szőlőt érlelő lankák, gyümölcsöskertek, partokra néző dombhátak, íme, ezek vidékünk jellemzői. Pannon derű, történelmi hangulat lengi be a tájat.Fejlett mezőgazdaság, gazdag fürdőkultúra formálta mai képére a vidéket. Fő csábító ereje a mindinkább kiteljesedő idegenforgalom. Tovább...

Polgármesteri hivatal
Ady E. u. 7.
Tel: 447-192
e-mail: hivatalalsoors01@t-online.hu

Orvosi rendelő
Óvoda u.
Tel: 575-067
Mobil: (30)9461-361

Óvoda
Óvoda u. 1.
Tel: 447-086

Iskola
Endrődi S. u. 22.
Tel: 447-167

Művelődési ház
Endrődi S. u.
Tel: 447-195

Gyógyszertár
Faluközpont
Tel: 447-004

Rendőrség
Faluközpont
Tel: 107

Posta
Endrődi S. u. 44
Tel: 447-000

Parkolási lehetőség
A strand előtti parkoló kb 500 autósnak és 100 kerékpárosnak nyújt lehetőséget az ingyenes parkolásra.

  www.alsoors.hu és a  www.balaton.vehir.hu hírportál hivatalos Facebook oldalán!

 

Ajánlat Mendelssohn Kamarazenekar ünnepi koncertje Alsóörsön Alsóörs Község Önkormányzata szeretettel hívja és várja 2014. december 14-én, vasárnap 17.00 órakor az alsóörsi Eötvös Károly Művelődési Házba. Ajánlat Uszodai nyitva tartás 2014. október 18-án - munkanap átcsoportosítás miatt - az uszoda hétköznapi nyitva tartás szerint: reggel 5.30-tól 7.00 óráig, este 19.00 órától 21.30 tart nyitva. Ajánlat Nonprofitosították a hulladékgazdálkodást A törvényi szabályozáshoz igazodva nonprofit kft-be szervezték át a VKSZ Zrt hulladékgazdálkodási ágazatát. Ajánlat Minőségi javulás a szelektív gyűjtés területén Összesen 70 szelektív hulladékgyűjtő sziget újul meg Veszprémben. Ajánlat Ügyfélkapuval is befizethető a pótdíj Az ügyfélkapu lehetőséget biztosít az ügyfelek számára parkolási vétségeinek körülményeinek megtekintésére, valamint pótdíj tartozásuk rendezésére az ügyfélkapu fül alatti következő címen: www.ugyfelkapu.mininform.hu/veszprem. Ajánlat Pénteken kezdődnek az I. Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok Pénteken veszi kezdetét és vasárnapig tart az I. Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok zenei, gasztronómiai és szórakoztató programsorozata a Veszprémvölgyben.