Aktuális

Alsóörs Teltházas Csík zenekar koncert Alsóörsön Pénteken este adott koncertet a népszerű együttes a Balaton-parti településen. A koncert előtt már nyugodtan ki lehetett volna tenni a megtelt táblát, mert rengetegen érkeztek a környékről is településre. Nagy Veronika fényképes tudósítása. Alsóörs Már az első nap teltházas az Alsóörsi Nyárbúcsúztató és Vendégmarasztaló Fesztivál - képgalériával Alsóörs, 2018. augusztus 16., csütörtök - Látványos felvonulással vette kezdetét a Balaton-parti település legnagyobb fesztiválja. Alsóörs Út a győzelembe: Így nyert Berecz Zsombor Aarhusban (Videó) Berecz Zsombor semmit nem bízott a véletlenre, saját elképzelései szerint vitorlázott, nem vívott match race-t. Az első krajcbóját már elsőnek vette, és ezt a pozícióját végig meg is tartva nyerte az éremfutamot. Alsóörs Különleges balatoni élmény: Képzelt riport - a Pannon Várszínház előadása az alsóörsi Strandszínházban Alsóörs, 2018. augusztus 11., szombat - Szombaton késő este mutatta be a "Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról" zenés színdarabot - a veszprémi Pannon Várszínház társulata a Strandszínházban. Alsóörs A Balaton Jazz-Mólója Alsóörsön Alsóörs, 2018. augusztus 11., szombat - Ismét jazz klasszikusok, könnyű nyári zenefolyam a Swing-Swing Együttessel, ez jellemezte az együttes Balaton-parti, szombat esti fellépését. Alsóörs Különleges balatoni élmény: Képzelt riport - a Pannon Várszínház előadása az alsóörsi Strandszínházban Új hónap – új előadás, más közegben, más mondanivalóval. "Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról" - a veszprémi Pannon Várszínház előadása Alsóörsön, az ötcsillagos strandon. Alsóörs Az Alsóörsi Képzőművészeti Egyesület kiállításáról A Mester és tanítványai. Augusztus első hétvégén rendezte meg szokásos éves kiállítását a Török-házban az Alsóörsi Képzőművészeti Egyesület. Alsóörs Képzelt riport - a Pannon Várszínház előadása az alsóörsi Strandszínházban Új hónap – új előadás, más közegben, más mondanivalóval. "Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról" - a veszprémi Pannon Várszínház előadása Alsóörsön. Alsóörs Balaton, zene, kiállítás, strandszínház Alsóörsön Hullócsillag-party a Balatonnál, kiállítás a Törökházban, Mesevarázs a strandszínházban. Alsóörs A Vivat Bacchus péntek esti koncertje Alsóörsön A Vivat Bacchus énekegyüttes koncertje a Balaton-parti településen, borkóstolóval.

Alsóörsről

Alsóörs Balatonalmáditól Badacsonyig terül el Balaton északi részén az a szemgyönyörködtető, lelket emelő partszakasz, amit "Balatoni Riviérának" nevezünk.

Mediterrán klíma, fénygazdag tavaszi, nyári, őszi napok, szőlőt érlelő lankák, gyümölcsöskertek, partokra néző dombhátak, íme, ezek vidékünk jellemzői. Pannon derű, történelmi hangulat lengi be a tájat.Fejlett mezőgazdaság, gazdag fürdőkultúra formálta mai képére a vidéket. Fő csábító ereje a mindinkább kiteljesedő idegenforgalom. Tovább...

Polgármesteri hivatal
Ady E. u. 7.
Tel: 447-192
e-mail: hivatalalsoors01@t-online.hu

Orvosi rendelő
Óvoda u.
Tel: 575-067
Mobil: (30)9461-361

Óvoda
Óvoda u. 1.
Tel: 447-086

Iskola
Endrődi S. u. 22.
Tel: 447-167

Művelődési ház
Endrődi S. u.
Tel: 447-195

Gyógyszertár
Faluközpont
Tel: 447-004

Rendőrség
Faluközpont
Tel: 107

Posta
Endrődi S. u. 44
Tel: 447-000

Parkolási lehetőség
A strand előtti parkoló kb 500 autósnak és 100 kerékpárosnak nyújt lehetőséget az ingyenes parkolásra.

  www.alsoors.hu és a  www.balaton.vehir.hu hírportál hivatalos Facebook oldalán!

 

Ajánlat Mendelssohn Kamarazenekar ünnepi koncertje Alsóörsön Alsóörs Község Önkormányzata szeretettel hívja és várja 2014. december 14-én, vasárnap 17.00 órakor az alsóörsi Eötvös Károly Művelődési Házba. Ajánlat Uszodai nyitva tartás 2014. október 18-án - munkanap átcsoportosítás miatt - az uszoda hétköznapi nyitva tartás szerint: reggel 5.30-tól 7.00 óráig, este 19.00 órától 21.30 tart nyitva. Ajánlat Nonprofitosították a hulladékgazdálkodást A törvényi szabályozáshoz igazodva nonprofit kft-be szervezték át a VKSZ Zrt hulladékgazdálkodási ágazatát. Ajánlat Minőségi javulás a szelektív gyűjtés területén Összesen 70 szelektív hulladékgyűjtő sziget újul meg Veszprémben. Ajánlat Ügyfélkapuval is befizethető a pótdíj Az ügyfélkapu lehetőséget biztosít az ügyfelek számára parkolási vétségeinek körülményeinek megtekintésére, valamint pótdíj tartozásuk rendezésére az ügyfélkapu fül alatti következő címen: www.ugyfelkapu.mininform.hu/veszprem. Ajánlat Pénteken kezdődnek az I. Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok Pénteken veszi kezdetét és vasárnapig tart az I. Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok zenei, gasztronómiai és szórakoztató programsorozata a Veszprémvölgyben.