Aktuális

Alsóörs Mendelsshon Kamarazenekar ünnepi koncertje Alsóörsön Alsóörs, 2018. december 16., vasárnap - Hagyomány, hogy az adventi időszakban koncertet ad Alsóörsön a kamarazenekar, melynek keretében a zeneirodalom ékességeiből hallhattunk válogatást, advent harmadik vasárnapján. Alsóörs Szépkorúak karácsonya Alsóörsön Alsóörs, 2018. december 14., péntek – Péntek délután tartották a település hagyományos rendezvényét az Eötvös Károly Művelődési Ház színháztermében. Alsóörs Mendelsshon Kamarazenekar ünnepi koncertje Alsóörsön Szeretettel várják a advent harmadik vasárnapján, a Mendelsshon Kamarazenekar ünnepi hangversenyére. Hagyomány, hogy az adventi időszakban koncertet ad Alsóörsön a kamarazenekar, melynek keretében a zeneirodalom ékességeiből hallunk válogatást. Alsóörs Csodálatos "Alsóörsi Kultúrkarácsony" Advent második vasárnapján tartották a település hagyományos "Alsóörsi Kultúrkarácsony" rendezvényt az Eötvös Károly Művelődési Házban, ami idén is több száz érdeklődőt vonzott. Alsóörs Egyre népszerűbb az alsóörsi Mikulás futás Immár VII. alkalommal álltak a rajtvonalhoz a Balaton-parti településen. A több száz sportolót Gurdon Éva rendező és Hebling Zsolt polgármester köszöntötte. Nagy Veronika fényképes tudósítása. Alsóörs Rengeteg gyermek várta a Mikulást Alsóörsön Alsóörsön a budapesti Sziget színház interaktív műsorával kedveskedtek a gyerekeknek. Alsóörs Parádés jubileumra készül az Open Road Fest - Ezerrel hasít az Early Bird jegyakció Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja, a Harley-Davidson Open Road Fest 2019-ben ünnepli fennállásának 20. jubileumát. A különleges alkalomra parádés show-val készülnek a szervezők, amelyre már most akkora az érdeklődés, hogy alig több, mint 1 óra alatt kapkodták el a Super Early Bird hetijegyeket. Ráadásul ez még csak a kezdet. Alsóörs Riviéra – nem csak nyáron! Egyre növekvő vendégforgalmat tapasztalhattunk az idei évben is a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület településein. A szokásos erős nyári koncentráltság mellett – amikor turisták tízezreit látjuk el információval a szálláshelyekről, programokról és egyéb lehetőségekről irodáinkban, – egyre több vendéggel számolhatunk a tavaszi, őszi időszakban is - tájékoztatta hírportálunkat Zakar Zelinda az egyesület menedzsere. Alsóörs FRÍZ - Kovács Endre fotói a Hangvillában A hétvégén, fennállásának ötödik évfordulóját ünnepelte Veszprém impozáns multifunkcionális közösségi tere, a méltán népszerű Hangvilla. Az ünnepi rendezvénynek alsóörsi vonatkozása is volt. Alsóörs 20. Harley-Davidson Open Road Fest Elstartolt a Super Early Bird jegyakció! Motorosok, rockzene kedvelők, fiúk és lányok, figyelem, a fergeteges, jubileumi 20. Harley-Davidson Open Road Festre már kaphatóak a limitált kiadású Super Early Bird hetijegyek! Hamarosan pedig a szállásfoglalásokat is elindítjuk.

Alsóörsről

Alsóörs Balatonalmáditól Badacsonyig terül el Balaton északi részén az a szemgyönyörködtető, lelket emelő partszakasz, amit "Balatoni Riviérának" nevezünk.

Mediterrán klíma, fénygazdag tavaszi, nyári, őszi napok, szőlőt érlelő lankák, gyümölcsöskertek, partokra néző dombhátak, íme, ezek vidékünk jellemzői. Pannon derű, történelmi hangulat lengi be a tájat.Fejlett mezőgazdaság, gazdag fürdőkultúra formálta mai képére a vidéket. Fő csábító ereje a mindinkább kiteljesedő idegenforgalom. Tovább...

Polgármesteri hivatal
Ady E. u. 7.
Tel: 447-192
e-mail: hivatalalsoors01@t-online.hu

Orvosi rendelő
Óvoda u.
Tel: 575-067
Mobil: (30)9461-361

Óvoda
Óvoda u. 1.
Tel: 447-086

Iskola
Endrődi S. u. 22.
Tel: 447-167

Művelődési ház
Endrődi S. u.
Tel: 447-195

Gyógyszertár
Faluközpont
Tel: 447-004

Rendőrség
Faluközpont
Tel: 107

Posta
Endrődi S. u. 44
Tel: 447-000

Parkolási lehetőség
A strand előtti parkoló kb 500 autósnak és 100 kerékpárosnak nyújt lehetőséget az ingyenes parkolásra.

  www.alsoors.hu és a  www.balaton.vehir.hu hírportál hivatalos Facebook oldalán!

 

Ajánlat Mendelssohn Kamarazenekar ünnepi koncertje Alsóörsön Alsóörs Község Önkormányzata szeretettel hívja és várja 2014. december 14-én, vasárnap 17.00 órakor az alsóörsi Eötvös Károly Művelődési Házba. Ajánlat Uszodai nyitva tartás 2014. október 18-án - munkanap átcsoportosítás miatt - az uszoda hétköznapi nyitva tartás szerint: reggel 5.30-tól 7.00 óráig, este 19.00 órától 21.30 tart nyitva. Ajánlat Nonprofitosították a hulladékgazdálkodást A törvényi szabályozáshoz igazodva nonprofit kft-be szervezték át a VKSZ Zrt hulladékgazdálkodási ágazatát. Ajánlat Minőségi javulás a szelektív gyűjtés területén Összesen 70 szelektív hulladékgyűjtő sziget újul meg Veszprémben. Ajánlat Ügyfélkapuval is befizethető a pótdíj Az ügyfélkapu lehetőséget biztosít az ügyfelek számára parkolási vétségeinek körülményeinek megtekintésére, valamint pótdíj tartozásuk rendezésére az ügyfélkapu fül alatti következő címen: www.ugyfelkapu.mininform.hu/veszprem. Ajánlat Pénteken kezdődnek az I. Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok Pénteken veszi kezdetét és vasárnapig tart az I. Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok zenei, gasztronómiai és szórakoztató programsorozata a Veszprémvölgyben.