III. Kolbászgyúró Mulatság Tihanyban
balaton.vehir.hu 2018. 03. 03. 20:35 |
Szombaton tartották a mára már hagyományossá vált gasztronómiai rendezvényt a félszigeten.
Jelentős sajtó érdeklődés mellett tartották a rendezvényt Tihany szívében a Mádl Ferenc téren.
Középen Ricza Lajos főszervező
Három évvel ezelőtt a baráti társaságunknak szerveztük a kolbászgyúrást, ami mára kezdi kinőni önmagát – mondta Ricza Lajos főszervező, aki több vendéglátó egységet üzemeltet a településen. Majd hozzátette, a mostani rendezvényre eredetileg tizennyolc csapat jelentkezett, de a hideg miatt hat csapat visszamondta a részvételt. Utalva békéscsabai származására, onnét ered a kolbász és a gasztronómia iránti szeretete és természetesen az édesapjától – fogalmazott. Arra a kérdésünkre, hogy milyen az igazi kolbász? Természetesen enyhén csípős és békéscsabai, válaszolta mosolyogva.
Tósoki Imre (Hírportálunk képgalériája ITT tekinthető meg!)
Bizony a Mádl Ferenc tér kora délutánra megtelt érdeklődőkkel, jó hangulattal, rengeteg finom falattal, a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Megosztás
A rovat további cikkei
- Sajtóközlemények
- Tihany 2021. évi programtervezete
- Tihany: polgármesteri tájékoztató - videó
- Tihany: Tájékoztatás a 2021-es beruházásokról - videó
- Dr. Bittera Gyula gyógynövénykutató, vegyészmérnök, az első magyar illóolajgyáros, a tihanyi levendula meghonosítója, 1893. február 9-én született
- Alapkőletétel: Kezdetét veszi Tihany új turisztikai fogadóépületének kialakítása a település Főterén
- Közel 700 millió forintos turisztikai fejlesztés alapkövét tették le Tihanyban
- Évértékelés 2020 Tihany - videó
- Ünnepi menetrend a balatoni kompon
- Tihany 2020.